Pierce Brosnan soprogi ob obletnici poroke posvetil lep zapis

Magazin 08. Avg 202214:30 > 14:54 0 komentarjev
Pierce Brosnan
Profimedia

Hollywoodski igralec Pierce Brosnan ne skriva, da je v ženo tudi po skoraj 30 letih zakona še vedno zelo zaljubljen.

Hollywoodski igralec Pierce Brosnan svetovni javnosti najbolj v spominu ostaja po vlogah tajnega agenta Jamesa Bonda, kjer je bil obkrožen s številnimi zanimivimi igralkami, v zasebnem življenju pa že skoraj 30 let piše ljubezensko pravljico z ženo Keely Shaye Smith.

Nedavno je slavni par slavil že 21. obletnico poroke, romantični zvezdnik pa je ženi ob tej posebni priložnosti na Instagramu posvetil ganljiv zapis. Objavil je njuno poročno fotografijo in dodal: “Srečno obletnico moji ljubezni, Keely, te noči sva plesala in še vedno pleševa ta ples. Spet bi vse ponovil.”

Pierce in Keely že leta veljata za enega najbolj skladnih hollywoodskih parov, ki svojo ljubezensko pravljico živita precej mirno in daleč od medijskih luči.

Poročila sta se leta 2001 na Irskem, na poroko pa je bilo povabljenih 100 gostov, potem ko sta morala kar trikrat prestaviti poroko. Par ima danes dva sinova, Dylana in Parisa.

Njuna romanca se je začela v Mehiki, kamor je Keely prišla po svoji novinarski dolžnosti opravit intervju s Tedom Dansonom. “Na vsakem koraku sem se počutil osamljeno brez nje, nato pa sem ji poslal letalske vozovnice, da bi bila lahko skupaj. Preprosto popolna sva bila drug za drugega. Če bi iskal še milijon let, mi ne bi uspelo najti ženske, kot je Keely,” je v enem od televizijskih intervjujev povedal slavni igralec.

Njunega prvega srečanja pa se še danes dobro spominja tudi Keely, ki ga je v intervjuju za People opisala zelo iskrivo. “Visok, črn, lep, vse, kar si želiš. In potem njegov pogled in iskre v očeh. Pomislila sem samo: Vau!”

Oba sta hitro ugotovila, da sta si usojena, osem let sta bila v razmerju, nato pa sta se odločila, da bosta stopila pred oltar in si še pred matičarjem prisegla večno zvestobo – in tako je vse do danes, ko sta najbolj srečna, če proste dneve lahko preživita skupaj in se posvečata drug drugemu.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!