Plašč, ki je najbolj šik trend zime 2023 – in še neverjetno udoben je

Magazin 22. Jan 202315:45
Plašč s šalom
Profimedia

Popolna kombinacija visokega modnega kvocienta in neustavljivega učinka udobja. Zato je plašč z všitim šalom eno najbolj zaželenih oblačil sezone.

Plašč z učinkom dva v enem, model z ovratnikom s šalom je eden od ikoničnih dodatkov hladnih mesecev. Popolno ravnovesje med udobjem in minimalistično eleganco.

Vsaka zima ima svoj trend plaščev. Zima 2023 bo v znamenju modelov “oversize”, katerih prednost je, da v celoti objamejo telo in ga oblečete kot toplo in udobno odejo (morda ni naključje, da bo odeja eden najbolj zaželenih – strogo oblikovalskih – dodatkov sezone). In če je oblačilo – ali dodatek -, s katerim se lahko zaščitimo, ni presenetljivo, da je med trendi za hladne mesece tudi plašč, ki vključuje enega od ikoničnih zimskih dodatkov: šal.

Udobje in eleganca v enem

Za ta model plašča, ki ga bomo nosili tudi v prihodnjih mesecih, je značilna prisotnost všitega šala, detajla, ki daje življenje nepoznanim igram volumna, zagotavlja pravo mero elegance in hkrati brezhibno udobje. Običajno je izdelan iz volne in se razteza v mehkih in ovojnih različicah, ki jih zaznamuje prijetno minimalističen slog.

Izbira modnih ikon

Številna modna dekleta so že vzljubila trend plaščev s šalom. Stilistka Monikh Dale in blogerka Filippa Hägg sta se na primer odločili za enak model znamke Totême s kontrastnimi vezeninami, medtem ko je vplivnica Claire Rose Cliteur izbrala bolj klasično različico znamke Marcela London, ki je na voljo v široki paleti nevtralnih barv.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.