Po napornem letu in ločitvi Gisele Bündchen spet osvaja modni svet

Magazin 11. Jan 202314:00
Gisele Bundchen
Profimedia

Uspešna manekenka se je lanskega oktobra po 13 letih zakona ločila od moža Toma Bradyja. Zdaj je prvič po ločitvi nastopila v modni kampanji.

Številne oboževalce je razveselila novica, da se je brazilska lepotica Gisele Bündchen po letu, ki je zanjo bilo res težko, spet vrnila v svet mode. Po ločitvi od Toma Bradyja si je vzela nekaj časa zase, zdaj pa je očitno spet pripravljena na osvajanje modnega sveta – je eden od obrazov nove modne kampanje francoske znamke Louis Vuitton.

Konec minulega tedna je francoska modna znamka na družbenem omrežju Instagram objavila posnetek, na katerem je 42-letna Gisele. Na posnetku pozira zgoraj brez, k svojim prsim pa stiska dve torbi. V kampanji sodelujejo tudi druge znane manekenke, kot so Bella Hadid, Christy Turlington, Devon Aoki in Natalia Vodianova.

Gisele in njen bivši mož Tom sta svoje čase slovela kot eden priljubljenejših parov v Hollywoodu, zato je bila njuna ločitev za marsikoga presenečenje. Ločila sta se sporazumno, ob tem pa sta oba zagotovila, da bosta vedno sodelovala kot starša, saj imata dva otroka, 13-letnega sina Benjamina in 10-letni hčerki Vivian. Tom ima iz prejšnje zveze z Bridget Moynahan še 15-letnega sina Jacka.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.