Po skoraj 40 letih konec hollywoodskega zakona

Magazin 04. Maj 202213:45
Dan Aykroyd
Profimedia

Po skoraj 40 letih zakona se je končal še en hollywoodski zakon. Razšla sta se igralca Dan Aykroyd in Donna Dixon.

“Po 39 letih kot par sva zdaj na ločenih življenjskih poteh,” sta v skupni izjavi za ameriški People zapisala igralca. Igralca sicer ostajata uradno poročena, še naprej pa bosta ljubeča prijatelja, sodelavca in poslovna partnerja.

69-letni Aykroyd in pet let mlajša Dixon sta se poročila leta 1983, potem ko so istega leta na snemanju komedije Doctor Detroit med njima preskočile ljubezenske iskrice.

Pozneje sta skupaj zaigrala še v filmih Območje somraka (Twilight Zone: The Movie), Vohuni kot midva (Spies Like Us), Prevaranti in norci (The Couch Trip) in Rajski otok (Exit to Eden).

Dan Aykroyd
Profimedia

Zvezdnik satirične oddaje Saturday Night Live je leta 2014 v intervjuju za Tampa Bay Times govoril o svojem dolgem zakonu in receptu za uspešen zakon. “Najti moraš pravo osebo – pogledati jo moraš v oči in spoznati njeno dušo.”

V zakonu so se jima rodile tri hčerke: danes 32-letna Danielle (pevka in tekstopiska je znana kot Vera Sola), 28-letna Belle in 24-letna Stella.

Dan Aykroyd
Profimedia

Aykroyd je bil v zgodnjih 80. letih zaročen s pokojno igralko Carrie Fisher.

Zaslovel je v kultni filmski franšizi Izganjalec duhov (Ghostbusters). V znanstvenofantastični komediji so Bill Murray, Harold Ramis in Aykroyd preganjali duhove z newyorških ulic in domov.

Dan Aykroyd
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje