Pogrešani diamantni prstan so v pariškem hotelu našli v sesalniku

Magazin 10. Dec 202320:54
prstan
Fotografija je simbolična. (Foto: PROFIMEDIA)

Iz sobe pariškega hotela je izginil prstan vreden 750.000 evrov. Na spletu je zakrožilo mnogo teorij, kaj bi se z dragocenim prstanom lahko zgodilo. Takšnega zaključka zgodbe mnogi niso pričakovali.

Obiskovalka hotela Ritz v Parizu je tamkajšnjo policijo obvestila, da je iz njene hotelske sobe izginil prstan, vreden 750.000 evrov. Policiji je pojasnila, da je prstan v petek pustila na mizi, medtem ko se je za nekaj ur odpravila po nakupih v mesto. Ko se je vrnila, prstana ni bilo več, poroča britanski Guardian.

Dva dni po tem, ko je malezijska gostja poročala o izginulem diamantnem prstanu, je dobila odgovor, ki ga ni pričakovala, predvsem pa ni bil tako vznemirljiv kot številčne teorije, ki so krožile po spletu. Zaposleni v hotelu so sporočili, da so dragocen prstan našli v vrečki sesalnika.

Je šlo za skrbno načrtovano in pretkano krajo? Zgolj za malomarnost? Človeško napako? Ali pa je osebje izkoristilo priložnost, ki se je ponudila?

Po poročanju francoskega časnika Le Parisien, ki ga navaja Guardian, najdba prstana ni razblinila vseh dvomov, kaj točno se je zgodilo, je pa lastnica prstana zadovoljna, da je prstan spet v njenih rokah.