Za 800 evrov najema stanovanje v Parizu: ljudje ne morejo verjeti, kakšno je

Magazin 24. Jun 202405:09 2 komentarja
Pariz
Foto: PROFIMEDIA

Stanovanje nima niti stranišča.

Uporabnik TikToka, ki objavlja pod imenom @petarcet97, je nedavno objavil video, v katerem je pokazal, kako je videti pet kvadratnih metrov veliko stanovanje v Parizu, ki ga je najemal za 800 evrov na mesec.

Stanovanje je zelo nenavadno. Poleg postelje se nahaja kopalna kad, nad katero je postavljen pralni stroj, nasproti postelje pa so televizor, ventilator ter več skled in grelnik vode.

Sledilce je najbolj šokiralo dejstvo, da stanovanje nima stranišča, tiktoker pa je v videu pojasnil, da je v stavbi samo eno skupno stranišče, ki si ga delijo z najemniki.

“To je zaporniška celica”

Komentarji pod videom so izražali osuplost in zgroženost nad pogoji bivanja v tako majhnem prostoru.

“Upam, da je stanovanje na vrhu Eifflovega stolpa,” “Joj, ne moreš imeti tako rad Pariza, da živiš v tem”, “Cel dan bi preživel zunaj”, “Si sploh koga povabil?”, “To je zaporniška celica”, “Mislil sem, da je moja garsonjera v Tokiu majhna, zdaj sem hvaležen zanjo”, “To je zločin”, “Stanovanje za palčka,” je le nekaj od številnih komentarjev pod videom, ki so prihajali z vseh koncev sveta.

Ko je video postal viralen, je tiktoker objavil še en posnetek, v katerem je pokazal, da ima stanovanje tudi okno in da se nahaja na podstrešju stavbe.

stanovanje pet kvadratnih metrov
Foto: zajem zaslona/TikTok

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje