Poletne modne kombinacije Kate Middleton, ki jih obožujejo modni kritiki

Magazin 12. Jul 202214:15
Kate Middleton
Foto: Profimedia

Vojvodinja Kate Middleton je znana po odličnem modnem okusu, poleti pa prisega na lahkotne obleke, ki segajo čez kolena in so primerne za številne priložnosti.

Britanska vojvodinja Kate Middleton je že leta modna ikona na Otoku, tudi poleti pa kaže modni stil, ki je v skladu s strogimi kraljevimi pravili oblačenja. Te Kate vestno upošteva, obenem pa vedno poskrbi, da so njene modne izbire sveže in všečne množici.

Še zlasti je Kate priljubljena pri modnih kritikih, ki pri njej le redko najdejo napako, upošteva le nekaj osnovnih pravil, predvsem pa je že pred časom ugotovila, kakšen kroj obleke ji najbolj pristaja.

V poletnem času obožuje predvsem obleke, ki segajo malo čez kolena, v pasu pa se oprimejo telesa, in v tem kroju jo lahko vidimo zares pogosto. V njeni garderobni omari se tako najde res veliko število poletnih oblek v vseh mogočih barvah.

Občasno navdih za svoje modne kombinacije poišče tudi pri pokojni princesi Diani, ki je za seboj pustila bogato modno dediščino, to pa se je zgodilo tudi nedavno, ko smo jo lahko videli v dolgi beli obleki s pikami, ki jo je še dodatno popestrila z elegantnim klobučkom in vse skupaj začinila s čeveljci z visokimi petami – o tej modni kombinaciji se je govorilo še tedne.

Vsekakor so njene modne kombinacije takšne, da jih lahko nosi leta dolgo, in Kate je tudi znana po tem, da svoje obleke rada večkrat obleče, zaradi tega trajnostnega pristopa pa je na Otoku še bolj priljubljena.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar