Poljubi Katie Holmes in njenega novega fanta

Magazin 05. Maj 202211:45
Katie Holmes
Profimedia

Hollywoodska igralka Katie Holmes je znova srečno zaljubljena. Njen novi srčni izbranec je glasbenik Bobby Wooten III. Par svoje ljubezni ne skriva.

Par so paparaci ujeli med romantičnim sprehodom po newyorškem Centralnem parku, med katerim so padali poljubi, dotiki in nasmehi. Pozneje sta se odpravila v muzej Guggenheim, srečala pa sta se tudi z igralkino materjo Kathy. 

Katie Holmes
Profimedia

43-letna igralka, ki je zaslovela v seriji Simpatije (Dawson’s Creek), ni komentirala novopečene romance z deset let mlajšim glasbenikom, ki je bil nominiran za glasbeno nagrado grammy, deluje pa na Broadwayu.

Katie Holmes
Profimedia

Medtem ko Wootenova zgodovina zmenkov javnosti ni znana, pa je popolnoma drugače z igralkino preteklostjo. 

Maja 2021 se je po devetih mesecih zveze razšla z znanim gostincem in igralcem Emiliem Vitolom. “Ugotovila sta, da bolje delujeta kot prijatelja. Katie se osredotoča na materinsko vlogo in prihajajoče filmske projekte,” je za Us Weekly povedal neimenovani vir. Drugi vir je za E! News po razhodu od Vitola povedal, da zmenkarije niso prioriteta za Katie. Dodal je, da je igralka sicer odprta za novo razmerje: “Če se zgodi, se zgodi. Če ne, je tudi to v redu.”

Igralka ima iz šest let trajajočega zakona s slavnim igralcem Tomom Cruisom danes 16-letno hčerko Suri. 

V intervjuju za Town & Country leta 2017 je dejala, da je njena hči najpomembnejša oseba v njenem življenju in da se povsem posveča njeni vzgoji.

Katie Holmes
Profimedia

Med letoma 2013 in 2019 je bila igralka z zvezi z igralcem Jamiejem Foxxom.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.