Poljubi Meghan Markle in princa Harryja, ki jih je težko pozabiti

Magazin 26. Apr 202213:30
Meghan Markle in princ Harry
Profimedia

Princ Harry in Meghan Markle se v javnosti nikoli nista branila pokazati svojih čustev drug do drugega in tudi zdaj, ko sta že nekaj časa poročena in ponosna starša sina in hčerke, se to ni kaj veliko spremenilo.

Meghan Markle in princ Harry sta se nedavno vrnila v Evropo, ko sta na Nizozemskem obiskala igre vojnih veteranov Invictus games.

V javnosti se zdaj veliko manj pojavljata kot nekoč, ko sta bila še člana britanske kraljeve družine in sta imela skoraj vsak teden kraljeve obveznosti, s tem pa sta bila tudi veliko več na očeh javnosti.

Številni so oboževali nujne javne nastope, ki so vedno kipeli od zaljubljenosti, njun zaščitni znak je bilo držanje za roke; kadar se nista držala, pa navadno nista bila prav daleč drug od drugega.

Meghan Markle in princ Harry
Profimedia

Še bolj so bili kraljevi oboževalci navdušeni, ko sta si v javnosti izkazovala čustva, kar ni bilo tako redko; Harry in Meghan sta si sem ter tja ukradla tudi kak poljub, zaradi česar sta se marsikomu zdela še bolj pristna.

Meghan Markle in princ Harry
Profimedia

Brez javnega poljuba pa ni šlo niti nedavno, ko sta obiskala deželo tulipanov, ko sta bila oba na odru in princ Harry ni zamudil priložnosti, da je s poljubom pred vsemi pokazal, kako zelo obožuje svojo drago Meghan.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.