Popzvezdnik Harry Styles se preizkusi kot modni oblikovalec

Magazin 23. Jun 202209:30 0 komentarjev
Harry Styles
Profimedia

Po modnem svetu odmeva vest, da je britanski superzvezdnik Harry Styles s slovito italijansko modno hišo Gucci sodeloval pri kapsulni kolekciji z naslovom Gucci HA HA HA.

Gre za poklon trajnemu prijateljstvu med Stylesom, modno ikono in dolgoletnim obrazom te znamke, in Guccijevim kreativnim direktorjem Alessandrom Michelejem, ki sta se skupaj veliko smejala – od tu tudi ime kolekcije.

Ko sta se spoznala, je bil zdaj 28-letni Harry zgolj najstnik, ki je ravno zapustil deško zasedbo One Direction, Ale pa je ravno prevzel vodenje pri Gucciju. “Odraščala sva skupaj,” je povedal dobrih 20 let starejši Michele, ki je Stylesu hvaležen, da mu je pomagal zavrteti čas nazaj v najstniška leta.

Harry Styles, Gucci
Profimedia

Kolekcija, ki bo v trgovinah Gucci na voljo oktobra, naj bi bila še posebej zabavna in prežeta z duhom Harryjevega eklektičnega stila s pridihom 70. let – prav slednje obdobje je najbolj zaznamovalo tudi ustvarjanje Micheleja.

Kreativni direktor je dodal, da gre za ljubezensko pismo vintidžu in rokovskim idolom tistega časa: “To je nekaj popolnoma naravnega, saj so nas obnoreli čudoviti kosi iz tistega sveta in ekscentrični možakarji tiste ere.”

Styles, ta hip eden najbolj iskanih zvezdnikov iz svete popa, je, kot omenjeno, množice obnorel že kot član fantovske skupine One Direction. Pozneje se je izkazal tudi kot soloizvajalec in se z velikim uspehom preizkusil na filmskih platnih.

Vsestransko nadarjeni Anglež je od lani v zvezi z desetletje starejšo igralko in režiserko Olivio Wilde, ki ga je pred kratkim režirala v filmu Don’t Worry, Darling.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!