Poslovite se od superg in odkrijte še bolj udobne zimske čevlje za vsak dan

Magazin 28. Jan 202214:15 0 komentarjev
Pillow boots
Profimedia

Vse ljubiteljice čevljev, pozor, tu je nov trend in zagotavljamo vam, da se mu ne boste mogle upreti. Spoznajte te šik, udobne, tople oblačke in bodite v trendu.

Čevlji, ženski najljubši modni dodatek. Zadnji dve leti do njih zagotovo nista bili najbolj prijazni in uvidevni. Ta sicer ikonični in nadvse ljub modni dodatek je za nekaj časa romal v pozabo in copate so postale naš novi najboljši prijatelj. Čevlji, ki niso bili udobni, pa so nedotaknjeni ostali v naših garderobnih omarah. Zakaj bi hodili naokoli ali čutili kakršnokoli bolečino v stopalih, če dneve preživljamo na domačem pisarniškem stolu?

Čevlji so doživeli evolucijo in preživeli so le najmočnejši, tisti najbolj praktični in udobni. Zato pa je tu zdaj nov trend, ki malce spominja na puhast, udoben oblaček.

Ne, ne govorimo o supergah niti o navadnih udobnih natikačih, tokrat imamo v mislih nekaj povsem drugega. Oblikovalci so se z vsem srcem lotili dizajna tega popolnega čevlja ter se trudili s plišastimi in elegantnimi videzi, ki obkrožajo stopala, podobno kot spalna vreča. Resnično.

Se tudi vam zdi izraz “spalna vreča” kar primeren za te ljubke čevlje? Kaj bi lahko bilo boljšega kot preživeti dan z nogami v prešitem zatočišču? A ne gre samo za dodatno udobje, gre tudi za slog.

Morda se vam zdi, da bi bila vaša noga v teh čevljih videti okorno ali da bi celo pokvarili vaš stajling, vendar je to precej daleč od resnice. Gre za resnično tako ikonične čevlje, da bi vaš videz le dodobra oplemenitili, vi pa bi bili v njih videti prav kul.

Zagotovo ste že uzrli te prečudovite udobne čevlje modne znamke Louis Vuitton, in če ne, je danes pravi čas, da se spoznate. Svoj eleganten izbor ponujajo tudi Miu Miu, Prada ter vsem dobro poznani čevlji Moon Boot. In dejstvo je, da je trend nenadoma postal nesporen. Brez odlašanja tudi vi pozdravite čevlje, v katerih bo vaša noga počivala udobno kot v spalni vreči. Vstopite v svet najbolj udobnih čevljev letošnje zime in uživajte. Mi že imamo svojega favorita.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!