Posnetek Luke Dončića, ki je raznežil splet: “Vidi se, da je očka” (VIDEO)

Magazin 14. Dec 202308:14 1 komentar
Luka Dončić
Foto: @dallasmavs/X

Košarkarski klub Dallas Mavericks je na družbenem omrežju X objavil posnetke druženja košarkarjev z najmlajšimi. Med drugim tudi slovenskega zvezdnika Luke Dončića, ki je deklici, oblečeni v Božičko, pomagal okrasiti jelko. Deklica pa je očitno Dončićeva oboževalka, saj ga je v nekem trenutku močno objela. Uporabniki so se strinjali, da je bila interakcija med športnikom in otrokom zelo prisrčna, nekateri pa so komentirali tudi, da se vidi, da je nedavno postal očka in da mu ta vloga res pristaja.

Košarkarski klub Dallas Mavericks je pred prihajajočimi božično-novoletnimi prazniki organiziral delavnico, na kateri so košarkarji otrokom pomagali pri ročnem ustvarjanju. Kot je videti s posnetkov, ki so jih objavili na družbenem omrežju X, so športniki pomagali pri pisanju pisem Božičku in okraševanju njihovih ročnih izdelkov. Druženje pa so popestrile tudi dobrote, ki so jih s seboj prinesli košarkarji.

Druženja z najmlajšimi se je udeležil tudi prvi zvezdnik moštva Luka Dončić, ki je pri ustvarjanju pomagal deklici, ki je bila oblečena v Božičko. Punčka pa je očitno oboževalka slovenskega košarkarskega virtuoza, saj ga je v nekem trenutku močno objela, nato pa se mu pridružila pri okraševanju jelke.

Uporabniki družbenega omrežja X so izpostavili, da je bila njuna interakcija nadvse prisrčna, nekateri pa so se strinjali, da se vidi, da je Dončić nedavno postal očka ter da mu ta vloga nadvse pristaja. Kot smo namreč poročali, sta Dončić in njegova zaročenka Anamaria Goltes 1. decembra prek družbenega omrežja Instagram sporočila, da sta postala starša. Razveselila sta se hčerke Gabriele.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje