Zaspala na vlaku: ko se je zbudila, ni mogla verjeti svojim očem

Magazin 25. Maj 202415:05 3 komentarji
spanje na vlaku
Posnetek zaslona/TikTok

Ne zgodi se pogosto, da vam lokacija na telefonu pokaže, da niste tam, kjer bi morali biti. Mladi Američanki se je zgodilo prav to. In lokacija je bila vse prej kot pričakovana.

Talia Saxton je mlada Američanka, ki potuje po Evropi. Pred nedavnim je sedla na vlak v Švici, a jo je na vlaku premagal spanec.

Ko se je zbudila, je vzela v roke svoj telefon, da bi pogledala, kje je. Pričakovala je, da je v Nemčiji ali pa morda v Avstriji. Toda lokacija na njenem telefonu je kazala, da je v Ukrajini.

Da je bilo vse skupaj še huje, je takoj poslala sporočilo svojemu fantu in sestri, ki prek telefona tudi spremljata njeno lokacijo. In tudi njima je pisalo, da je Talia v Ukrajini.

@talstravels_ that awkward moment when you fall asleep on the train to Switzerland but check your location and it says you’re in Ukraine… 👁👁 #travellife #travelstory #travelstories #travel #switzerlandtravel #ukrainetravel #ohmygosh #lostplace #lost #trainwrecks #swissbeautiful ♬ Just A Little While – The 502s

Zagrabila jo je panika. Večkrat je osvežila lokacijo na telefonu, a še vedno je pisalo, da je sredi vojne vihre. Pomirila se je šele po tem, ko je stopila do drugih potnikov in jih spraševala, kje so in ali so res v Ukrajini.

Povedali so ji, da ne. Čez nekaj časa pa se je lokacija pravilno “nastavila” tudi na njenem telefonu. Svojo pustolovščino je delila in kmalu nabrala kar pet milijonov ogledov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje