Pozabite japonke, ti poletni čevlji so zadnja obsesija modnih deklet

Magazin 21. Jul 202210:45 0 komentarjev
Street Style
Profimedia

Prava modna obsedenost: odkrijte najbolj priljubljene modele mlade florentinske blagovne znamke obutve, ki je osvojila modele in vplivnice.

Videli smo jih povsod in še vedno se pojavljajo v poletnih stajlingih, ki so jih nedavno na Instagramovih profilih objavili modeli in vplivnice.

Čevlji Gia Borghini so postali modna obsedenost, česar ne moremo zanikati. Dobra novica je, da gre za italijansko blagovno znamko nadarjene mlade oblikovalke, ki v središče postavlja krepitev vloge žensk.

Za temi čevlji stoji nadarjena florentinska oblikovalka čevljev Barbara Borghini, ime Gia Borghini pa je poklon njeni hčerki Ginevri, ki je njen glavni vir navdiha. Kateri so modeli, ki so ji prinesli uspeh in odobravanje številnih močnih in slavnih žensk?

Ko smo pred nekaj meseci videli njene kultne škornje Perni 07, smo takoj spoznali potencial te minimalistične blagovne znamke, ki v središče postavlja ženske in njihovo naravno lepoto. Tukaj ni potrebe po kristalih, bleščicah ali drugih dekorativnih elementih, ki bi pritegnili pozornost: cenjeni sta organska oblika in čista silhueta, ki postaneta zmagovalna lastnost znamke (poleg dejstva, da se zaradi uporabljenih nevtralnih odtenkov lahko ujemajo z vsem).

Čevlji Florentine so se že znašli na našem seznamu najbolj zaželenih čevljev tega trenutka med ljubiteljicami čevljev, v zadnjem času pa so na družbenih omrežjih zelo priljubljeni, saj jih je mogoče videti na nogah žensk, kot so Chiara Ferragni, Ashley Graham, Pernille Teisbaek in Rosie Huntington-Whiteley. Gia Borghini je z njima vzpostavila celo delovno razmerje: dejansko sta soigralki njunih uspešnih kapsulnih kolekcij. Tri različne ženske za blagovno znamko, ki se osredotoča na žensko dušo in njeno čudovito kompleksnost.

Poleg usnjenih škornjev z gumijastimi podplati ton sur ton (ki so na voljo vse leto) se je znamka osredotočila na serijo res zanimivih sandalov z debelimi podplati: natikači in japonke, ki spominjajo na modo 90. let. Te rešitve so opremljene z “mehko” blazino, ki vas vabi, da jih nosite od jutra do večera, zato so dejansko mehke kot oblak.

Za tiste, ki iščejo bolj minimalistične rešitve, so v ponudbi čevlji Gia Borghini s peto ali razširjeni sandali in japonke s peto. Barbara Borghini je tako ustvarila kapsulno kolekcijo čevljev, ki postane nepogrešljiva za (ne le) minimalistične stilske kombinacije.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!