Pozabljena skrivnost Victorie Beckham: pred Davidom je bila zaročena z drugim

Magazin 26. Apr 202309:44 1 komentar
Victoria Beckham
Profimedia

Malokdo ve, da David Beckham ni bil prvi zaročenec Victorie Beckham.

Nekdanja članica skupine Spice Girls in modna oblikovalka Victoria Beckham se je leta 1999 poročila z nogometašem Davidom Beckhamom. Skupaj imata štiri otroke in sta še danes videti zaljubljeno. Mnogi pa so pozabili, da Beckham ni bil prvi fant priljubljene ‘spajsice’.

Preden je spoznala moža, je imela Victoria dve veliki ljubezni. Od leta 1988 do 1994 je bila v zvezi z električarjem Markom Woodsom, s katerim je bila nekaj časa celo zaročena, nato pa je bila leta 1995 v kratkem razmerju s kanadskim igralcem Coreyjem Haimom. Čeprav o tej ljubezni ni nikoli veliko govorila, je v svoji knjigi Learning to fly: the autobiography (Učiti se leteti: avtobiografija, op. a.) iz leta 2001 priznala romantično razmerje s Haimom, poroča Dnevnik.hr.

Haim pa je v enem starih intervjujev razkril podrobnosti njunega odnosa, ki naj bi se zgodil, preden je Victoria postala svetovna glasbena zvezda. “Moral sem se družiti z njo, saj je bila to moja naloga,” je povedal nekoliko nejasno. Dodal je, da je bila Victoria (takrat še Adams) tako očarana nad njim, da ga je kmalu spoznala s starši. Haim, ki je leta 2010 let umrl zaradi težav s srcem, je povedal tudi, kako se je razmerje končalo oziroma se sploh ni. “Z Victorio se nikoli nisva zares razšla,” je dejal.

Victoria Beckham
Victoria in David Beckham sta se spoznala leta 1997 na dobrodelni nogometni tekmi. Leta 1999 sta se poročila. (Profimedia)

A vsaka zgodba ima dve plati, in tako Victoria Beckham na konec razmerja s Haimom gleda povsem drugače. V svoji knjigi je Beckham namreč zapisala, da je bil njun razhod zelo jasen in buren. Vse naj bi se zgodilo zaradi njunega nesoglasja glede skupine Take That, ki je vodilo v velik prepir. Victoria je bila velika oboževalka skupine, njen takratni partner pa je bil zato ljubosumen.

Preden pa je bila Beckham zaročena z zdajšnjim možem, je bila zaročena, kot omenjeno, z električarjem Woodsom in je z njim celo živela v hiši svojih staršev. Par naj bi se spoznal, ko je imela 14 let, on pa naj bi delal za njene starše. V začetku kariere je uporabljala ime Victoria Adams Woods, in to ime je navedeno na zgodnjih izdelkih skupine Spice Girls.

Ko je skupina zaslovela, je Beckham prekinila razmerje. “Ni bil prava oseba zame, zato se je moralo najino razmerje končati. Ampak prstana mu sploh nisem vrnila. Še vedno ga imam. Ali ni to grozno? Zveni prav materialistično,” je po poročanju Dnevnik.hr nekoč priznala.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje