Prav nenavadna reč se je Tomu Cruisu zgodila med snemanjem nove Misije nemogoče

Magazin 29. Sep 202210:30
Tom Cruise
Profimedia

Tom Cruise se je na snemanju 8. dela franšize Misija nemogoče srečal z nepričakovanimi ''oboževalci''.

Med snemanjem 8. dela franšize Misija nemogoče 8 na Otoku je prišlo do nepričakovanega srečanja.

Med snemanjem je na snemalno področje vdrla čreda ovac in se začela veselo pasti na travniku. V ta namen je morala ekipa za kratek čas snemanje prekiniti, reakcija glavnega zvezdnika Toma Cruisa pa je navdušila filmsko ekipo.

Igralec je namreč bruhnil v smeh, pri tem pa se je ”obiskovalkam” celo vljudno umaknil, da jim pri žvečenju trave ni bil v napoto.

Ovce
Profimedia

Tom, ki je letos praznoval 60-letnico, že vse od julija snema prizore za nov del franšize, v kateri igra glavnega junaka Ethana Hunta. Cruisa, ki je znan po izvajanju lastnih kaskaderskih podvigov, so pred kratkim med snemanjem ujeli med skakanjem z gore in padanjem z jadralnim letalom.

Naključni sprehajalci navdušeni

Med snemanjem je snemalno ekipo obiskala tudi skupina naključnih sprehajalcev, igralec pa se je z veseljem družil s svojimi občudovalci in se pozneje vrnil k snemanju.

”Bil je prijazen, vljuden in res skromen. Tom Cruise se je opravičil za hrup helikopterjev in vprašal, ali smo v redu,” je za The Northern Echo povedal Adam Wheeler in dodal: “Poskrbel je, da so vsi, ki so to želeli, dobili svoje fotografije. Bili smo zadnji, ki smo dobili njegovo sliko, nato pa je z jadralnim padalom odletel z gore nazaj v svoj tabor poleg Buttermera.”

Sedmi film franšize v kinematografe prihaja julija 2023, datum izida 8. dela še ni objavljen.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.