“Pravi Ronaldo” bo že tretjič dahnil usodni da, tokrat 14 let mlajši

Magazin 27. Jan 202307:45
Ronaldo Luís Nazário de Lima
Profimedia

"Pravi" Ronaldo se bo poročil že tretjič, zasnubil je 14 let mlajšo manekenko Celino Locks. Zanjo pravi, da je ženska njegovega življenja in da bo tokrat za vedno.

Legenda svetovnega nogometa, nekdanji brazilski nogometni reprezentant Ronaldo Luís Nazário de Lima (46), je na Karibih za roko zaprosil Celino Locks (32). Lepotica je 14 let mlajša od svojega izbranca in se je z zaročnim prstanom pohvalila prek družbenih omrežij. Objavila je fotografije z dopusta, na katerih pozira z Ronaldom. Na njegovi roki se vidi sijoč prstan. “Da, strinjam se. Ljubim te, za vedno,” je zapisala manekenka. Za zaroko so jima čestitali številni, med njimi tudi bivša Ronaldova žena Milene Domingues. “Vesela sem zate. Bog te vedno blagoslavlja in varuje. Naj živi ljubezen,” je sporočila Ronaldu. Nekoč je bil najboljši nogometaš sveta, ki je na terenu izvajal prave mojstrovine. No, danes ni več tako v formi, kot je bil nekoč.

Ronaldo Luís Nazário de Lima, Celina Locks
Profimedia – Ronaldo Luís Nazário de Lima z zaročenko Celino Locks.

Milene je bila Ronaldova prva žena. Poročena sta bila štiri leta, ločila pa sta se leta 2003. Februarja 2005 se je govorilo, da se je nekdanji nogometaš poročil z manekenko Daniello Cicarelli. Izkazalo pa se je, da nista uradno poročena, saj nobeden od njiju do tistega trenutka ni še dokončal ločitve od prejšnjih partnerjev. Razšel se je z Danielle in se nato leta 2008 poročil z Mario Beatriz Antony. Skupaj sta bila do leta 2012 in imata dve hčerki. Ronaldo je z manekenko Celino v zvezi že 7 let. Sicer njegovo bogastvo ocenjujejo na 160 milijonov dolarjev, nogometaš pa ima tudi 4 otroke.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.