Pravila, ki se jih Brad Pitt striktno drži in verjame, da mu pomagajo k uspehu

Magazin 28. Dec 202217:30
Brad Pitt
Profimedia

Eden najuspešnejših Hollywoodskih igralcev ima kar nekaj pravil, ki se jih drži in za katera pravi, da so mu pomagal k uspehu.

Čeprav je Brad Pitt študiral novinarstvo in se kasneje spogledoval z oglaševalsko industrijo, ga je življenje poneslo v igralske vode.

Njegov prvi preboj je bil film Thelma & Louis in od tam je šlo za oskarjevca samo še navzgor. Ima pa sloviti igralec kar nekaj pravil, ki se jih striktno drži, in pravi, da mu pomagajo biti uspešen.

Igra ni služba, ampak poslanstvo

Igre ne dojema zgolj kot službo, pač pa kot življenjsko poslanstvo, v katerem uživa. To se vidi tudi po tem, da po več kot 30 letni karieri v Hollywoodu o upokojitvi sploh ne razmišlja. Prav v zadnjih letih je odigral tudi nekaj svojih najboljših vlog v življenju.

Brad Pitt
Profimedia

Naučite se sprejemati odločitve

Konkretno: igralec se je za vlogo v filmu Sedem odrekel vsem ostalim filmskim sodelovanjem v tistem času. Med drugim je prepustil vlogo v filmu Apollo 13. Odločitev je bila očitno pravilna, saj je prav s filmom Sedem dosegel enega svojih najodmevnejših uspehov.

Sprejemajte kreativne odločitve

Brad Pitt in David Fincher sta skupaj sodelovala pri številnih projektih, partnerstvo pa se je začelo s filmom Sedem iz leta 1995. V njem je Pitt zaigral ob Morganu Freemanu in Gwyneth Paltrow. Preden je privolil v začetek snemanja, si je Pitt sam zamislil, kako naj bo videti konec filma, in produkcija je temu sledila. Več kot očitno je tudi Pittova kreativnost prispevala k uspehu tega kultnega filma.

Brad Pitt
Profimedia

Pomagajte drugim

Vse od 2010 Brad Pitt veliko pomaga drugim. Ko je ZDA pretresla smrt temnopoltega Georgea Floyda, ki so ga ubili policisti, je denimo s svojo bivšo soprogo Jennifer Aniston prispeval milijon dolarjev organizaciji Color of Change.

Osredotočajte se na svoje duševno zdravje

Brad Pitt je preživel tudi nekaj težkih let; zaradi družinskih težav in pravnih bitk je za nekaj časa v javnosti padel tudi njegov ugled. V težkih trenutkih se je treba osredotočati nase, je prepričan igralec, ki se je leta 2019 zmagoslavno vrnil v Hollywood kot kaskader Cliff Booth v filmu Bilo je nekoč v Hollywoodu, ki mu je prinesel tudi prvega oskarja.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.