Prenovljena Playa ponovno odprla svoja vrata

Magazin 26. Apr. 202219:31
Delite:
Jan Plestenjak
Foto: Marko Delbello Ocepek

V ljubljanskem BTC-ju je pred nekaj dnevi ponovno odprl svoja vrata priljubljen lokal Playa, zbirališče Ljubljančanov. Številni so to že željno pričakovali, zato je bilo na odprtju tudi kar nekaj znanih obrazov.

To poletje napovedujejo še veliko nepozabnih zabav, najprej pa začenjajo s tako imenovanimi ”after work” četrtki, ko se bodo v Playi ob glasbi v živo zbirali vsi, ki so navajeni četrtkove popoldneve podaljšati v prijetni družbi in ob osvežilnih napitkih. Tokrat se je v Playi zabaval legendarni košarkar Raša Nesterović (45), na sliki z Urošem Kersičem.

Raša Nesterović in Uroš Kersič
Foto : Marko Delbello Ocepek

Posebno presenečenje pripravljajo tudi 13. maja, ko bo Playo prevzel svetovno znan producent in didžej Paolo Barbato, znan po sloviti italijanski house glasbi, ki slovenska prizorišča zmeraj popolnoma zapolni. VIP gosti bodo navdušeni tudi nad zaključkom lige prvakov, ko bodo finale 28. maja neposredno iz stadiona Stade de France v predmestju Pariza predvajali na terasi ljubljanske Playe. Na odprtju je bilo poleg številnih znanih obrazov videti tudi Saro Lednik.

Sara Lednik
Foto : Marko Delbello Ocepek

 

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar