Preprost trik za odpiranje močno zategnjenih pokrovčkov (VIDEO)

Magazin 15. Apr 202405:09 1 komentar
Suzelle, TikTok, pokrovček kozarca
Foto: Zajem zaaslona/TIKTOK@SuzelleDIY

Premočno zategnjene pokrovčke na kozarcih boste enostavno odprli. Potrebujete le predmet, ki ga skoraj zagotovo imate doma.

Verjetno ste se že kdaj mučili z odpiranjem kozarcev z vloženo zelenjavo ali kakšnim drugim živilom. Na spletu obstaja kar nekaj nasvetov za lažje odpiranje premočno zategnjenih pokrovčkov – od nevarnega zatikanja nožev pod pokrov do dvomljivega udarjanja po dnu kozarca.

Uporabnica TikToka Suzelle pa prisega, da je našla način, ki zanesljivo deluje.

“Želim si, da bi imela dovolj močne prste, ki bi mi pomagali odpreti kozarec,” pravi Suzelle v svojem posnetku. “Vendar jih ne potrebujem … Zakaj?” vpraša in pokaže roko, po kateri ji zdrsi tesnilni lepilni trak, ki ga nekateri poznate pod imenom “gafo” ali “duck tape”.

Nič drugega vam ni treba narediti, kot da s trakom previdno oblepite rob pokrovčka skoraj do polovice, potem pa trak prepognete tako, da dobite prost konec za poteg. Z eno roko kozarec močno držite, z drugo pa potegnite za trakec, tako kot kaže video.

Fizikalni zakoni bodo z nekaj vaše pomoči naredili svoje in brezskrbno in brez popacane okolice boste lahko uživali v vsebini kozarca. Se pa zdi, da je enostavnost in lahkotnost odpiranja kozarca s to metodo presenetilo celo Suzelle samo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje