Pričeske Meghan Markle, ki jih posnemajo vse ženske po svetu

Magazin 01. Jun 202211:45
Meghan Markle
Profimedia

Meghan Markle v javnosti vedno pokaže popolno pričesko, ki se povsem ujema z njeno modno kombinacijo, in s svojim stilom navdušuje številne po svetu.

Meghan Markle je s svojim prihodom na britanski kraljevi dvor prinesla svež veter in pokazala modne pričeske, ki jih do zdaj na dvoru nismo imeli priložnost videti.

Za kraljeve dolžnosti si je tako privoščila tudi razmršeno figo, ki je bila marsikomu v hipu všeč in posvojile so jo številne po vsem svetu.

Svoje dolge lase je večkrat tudi rahlo nakodrala in pustila, da so ji prosto padali po ramenih – povsem preprosta pričeska, a Meghan je bila mojstrica kodranja, saj je vsakič izbrala drugačen stil in obliko kodrov, zato je njena pričeska vedno delovala sveže in izvirno.

Lase je rada spela tudi v figo, občasno je imela razmršeno, drugič je lase počesala zelo strogo in jih spela v figo povsem na vrhu glave, v obeh primerih pa so bili modni kritiki nad njo navdušeni.

Občasno se je odločila, da bo svoje lase povsem zravnala, kot recimo takrat, ko sta s princem Harryjem stopila pred novinarje in sporočila, da sta se zaročila.

Okoli njenih las je bilo vedno veliko polemik, številne so bile celo prepričane, da Meghan nosi lasulje, da svoje lase lažje ukroti, a se je to izkazalo za navadne govorice, ki niso imele trdnejše podlage.

V prostem času pa Meghan velikokrat rada na glavo povezne športne kape in lase spne v čop ali jih pusti spuščene.

Morda navdih za katero od svojih pričesk tudi vi dobite prav pri kraljevi dami.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.