Prihaja lunin mrk. Kdo ga bo najbolj močno občutil?

Magazin 17. Nov 202118:30 > 19. Nov 2021 08:09 0 komentarjev
Polna luna
Profimedia

V petek, 19. novembra, prihaja polna luna in delni lunin mrk v znamenju bika. 

Ste pripravljeni na zadnje obdobje mrkov tega leta? Delni lunin mrk v biku, ki prihaja 19. novembra ob 10.04, je prvi bikov mrk po letu 2014. Kmalu, 4. decembra, pa nas čaka še sončev mrk. Astrologi pravijo, da bo lahko tokratni mrk prinesel velike in nepričakovane premike. To je lahko čustveno napet in intenziven čas za vsakega posameznika. Poglejmo pa si, na katera znamenja lahko še posebej močno vpliva, kot so zapisali na spletni strani Bustle.

BIK

Ta intenzivna luna vpliva na vaše dojemanje samega sebe. Prav sedaj se lahko odvijejo večji premiki v vaši samozavesti in v načinu, kako dojemate sebe. Kot fiksno znamenje niste najbolj navdušeni nad spremembami. A sedaj je vaš izziv, da sami sebi končno podarite potrditve, ki jih sicer želite prejeti od svoje okolice. Praznujte samega sebe. Sprejmite svoje telo, svoj videz, izražanje in ustvarite nove perspektive na tiste dele sebe, ki jih do sedaj niste zmogli sprejeti.

LEV

Ta lunin mrk lahko povzroči, da se boste počutili še posebej ranljivi in izpostavljeni. Morda boste občutili povečane pritiske, da se vedete in razmišljate tako, kot želijo drugi. Morda se vam bo zdelo vse neobvladljivo, morda boste imeli občutek izgorelosti in nemoči. To je čas, da vendarle najdete močne temelje v sebi, saj boste le tako lahko postali neodvisni od želja drugih, ki niso v skladu z vami.

ŠKORPIJON

V središču pozornosti so vaši odnosi. Morda bodo vaši bližnji odnosi doživeli nepričakovane obrate. Verjetno boste začutili močna hrepenenja, ki jih imate v odnosih. Pomembno je, da globoko razmislite o svojih povezavah in izzivih, ki jih imate trenutno v odnosih. Nikar ne ignorirajte vzorcev, ki so boleči, saj jih boste tako le še krepili. Z njimi se soočite neposredno. Izkoristite ta čas, da se postavite zase, in prav nič ni narobe s tem, da pričakujete vsaj nekaj podpore od svojih bližnjih. Zaslužite si jo.

VODNAR

Vodnarji boste v tem času lahko izjemno sentimentalni, s tem pa boste lahko odkrili velika spoznanja na podlagi svoje preteklosti. Lunin mrk bo vplival na vaš dom in osebno življenje, zato je to čas, da počistite svoje svetišče – dobesedno in simbolično. To je čas, da sami sebi, kot staršu, stojite ob strani, medtem ko vstopate v novo fazo življenja. Preverite, kateri deli vaše identitete ne prinašajo stabilnega temelja za vašo dušo. Dobro je, da se osredotočite na tiste dele preteklosti, za katere čutite, da vas še vedno močno definirajo, vendar ovirajo pri koraku naprej.