Prihaja popolni lunin mrk: na koga bo najbolj vplival?

Magazin 07. Nov 202207:17 1 komentar
lunin mrk
Profimedia

V torek, 8. novembra, ob 12. uri, nastopi popolni lunin mrk. Poglejmo si, na katera znamenja bo najbolj vplival.

Popolni lunin mrk pri nas sicer žal ne bo viden, opazovalci zvezd pa ga bodo imeli možnost videti po vsej vzhodni Aziji, Avstraliji, Pacifiku in Severni Ameriki. Naslednji popolni lunin mrk bo leta 2025.

Kaj lunin mrk pomeni za astrologe?

Trenutno smo v času obdobja mrkov, kar je eden od razlogov, da je v vašem življenju trenutno lahko zelo napeto. Ni pa to razlog, da bi se bali mrka, zato ne dovolite, da bi vas navdal s strahom. V astrologiji mrki odpirajo karmična vrata za obdobje 28 dni in v tem času se lahko zgodi karkoli. Konec koncev se mrk lahko zgodi le, ko se zgodi polna luna ali mlaj v kateremkoli od zodiakalnih znamenj na severnem in južnem vozlu. Medtem ko severni vozel označuje vašo prihodnost in vašo končno usodo, južni vozel predstavlja energijsko prtljago vaše preteklosti.

Včasih lahko spremembe, ki se zgodijo med sezono mrkov, popolnoma spremenijo naše življenje. Včasih pa je premik lahko bolj subtilen in notranji, a tudi močno občuten. Ne glede na to bo prihajajoči popolni lunin mrk tako ali drugače pretresel vašo resničnost.

Lunin mrk se bo zgodil 8. novembra ob 12. uri v Biku. Ta krvava luna se zgodi le dva tedna po delnem sončnem mrku v Škorpijonu, kar pomeni, da sta mrka neposredno povezana.

Ozrite se nazaj, kje ste bili in kaj ste počeli pred pol leta, ko se je na osi Bik-Škorpijon odvil zadnji niz mrkov. To bi lahko osvetlilo, kaj se zdaj dogaja v vašem življenju.

Medtem ko je prejšnji sončni mrk oblikoval povezavo s karmičnim južnim vozlom, bo ta prihajajoči lunin mrk oblikoval zavezništvo s severnim vozlom usode.

Ker pa bo ta lunin mrk tvoril tudi konjunkcijo z nepredvidljivim in uporniškim Uranom, bi lahko vzbudil nekaj povsem nepričakovanega. Ta lunin mrk bi lahko sprožil celotno revolucijo.

Če vaše sončno znamenje, lunino znamenje ali – kar je najpomembnejše – vaše vzhajajoče znamenje spada pod katerokoli od naslednjih horoskopskih znamenj, lahko prihajajoči popolni lunin mrk/krvava luna v Biku povzroči ogromno dogajanja v vašem življenju.

Ta horoskopska znamenja bodo Lunin mrk najbolj občutila

Bik

Sedite točno v središču tega luninega mrka. To pomeni, da ste v središču vesoljne pozornosti! Ta mrk vas pelje na rob sprememb in potisne iz vašega območja udobja ter prisili, da začnete ustvarjati nove valove. Lahko naredite nekaj povsem nepredvidljivega (ali doživite nekaj povsem pričakovanega). Ko se mrk zgodi v vašem zodiakalnem znamenju, to vedno pomeni, da dosegate določen osebni mejnik. Vendar pa doseganje konca enega poglavja pomeni tudi, da začnete naslednjega. A pred koncem je običajno treba urediti nekaj starega. Dajte si čas, da se zberete in osredotočite na naslednjo etapo svojega življenjskega potovanja!

Lev

Ste se zadnje čase v karieri počutili nemirno? Ali preraščate svoj trenutni položaj in se počutite pripravljeni na nekaj novega? Ker se ta lunin mrk dogaja v vaši 10. hiši kariere, bi lahko pripeljal do tega, da boste v službi poskusili nekaj povsem drugega. Morda boste celo presenetili s spremembo poklicne poti, sprejetjem napredovanja ali odhodom iz službe, od katere nihče ni pričakoval, da se boste ločili. Ne glede na to, kaj se zgodi, bo odprlo vrata še toliko več priložnostim v prihodnosti. Vesolje vas preprosto približuje vrsti kariere, ki vam je bila vedno namenjena, pa če to pomeni, da ostajate na isti poti in jo predrugačite tako, da je bolj v skladu z vami, ali pa poiščete novo pot. Kadar se vam dogaja na področju službe, je to vedno povezano tudi z vašim odnosom z očetom.

Škorpijon

Ali obstaja oseba v vašem življenju, ki je zadnje čase veliko v vaših mislih? Ta oseba je lahko pomembna oseba, vaš najboljši prijatelj, poslovni partner ali celo glavni sovražnik. Ne glede na to, kdo je, vas ta mrk spodbuja, da razvijate svoj odnos s to osebo. Kako lahko izrazite čustva?

Namesto velike spremembe določenega odnosa pa boste morda ugotovili, da se vaš pogled na odnose popolnoma spreminja. Kaj lahko storite, da izboljšate raven harmonije, ki jo delite z drugimi? Kaj lahko storite, da bi v prihodnosti vzpostavili bolj zdrave in vzajemno koristne odnose?

Vodnar

Ta prihajajoči mrk krvave lune in lune je presenetljiv blizu vašega doma. Dogaja se v vaši četrti hiši mame, doma in družine, vas spodbuja, da uredite dom, odnose s sorodniki in negujete povezavo s svojimi koreninami in predniki. Dom pa seveda ni vedno fizičen kraj, ampak stanje duha. In v vašem življenju se bodo ljudje, kraji in stvari, zaradi katerih se počutite kot doma, verjetno spremenili. Kaj vam ta mrk kaže o tem, kaj potrebujete, da se počutite, kot da nekam pripadate? Ste trenutno deležni čustvene in fizične varnosti domačega okolja? Ta mrk vas bo spodbudil, da izboljšate svoj odnos z domom na katerikoli način ali obliko, ki je za vas smiselna.

Vir: stylecaster.com

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje