Prihaja prazna luna: pomembno bo vplivala na eno astrološko znamenje

Magazin 07. Maj 202419:31 0 komentarjev
Sreča štiriperesna deteljica
Foto: PROFIMEDIA

V sredo, 8. maja, ob 5.21, bo nastopila prazna luna, ki prinaša prav posebno energijo, pravijo astrologi. Na katero znamenje bo imela največji vpliv?

Lunin mlaj oz. prazna luna v biku je ena najsrečnejših lun v letu in svetla točka v majski astrologiji.

Lunin mlaj v biku prinaša svež veter in obljubo sreče za vse zodiakalne znake, a posebej močno bo ta čarobni trenutek vplival na bika, piše ameriški medij Parade.

Bik je astrološko znamenje, na katero bo imela prazna luna največji vpliv. Če ste preteklo leto doživljali vzpone in padce, se zavedate, kako pomembno je biti prilagodljiv. Kljub svoji trmi ste se naučili ceniti lepoto tega, da se prepustite toku življenja.

Preverite, kdaj bo polna luna oziroma ščip v letu 2024

S konjunkcijo Jupitra in Venere, ki simbolizirata širitev, srečo in ustvarjalnost, je prazna luna v biku kot vstopnica za zaključek starih poglavij in sprejetje novih ambicij. Namesto čakanja na popolno poravnavo zvezd je zdaj čas, da zaupate svojim instinktom in naredite prvi ključni korak. Če boste sprejeli to pozitivno energijo, boste odprli vrata novim priložnostim in v svoje življenje privabili izpolnjenost in radost, še piše Parade.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!