Prihaja rožnata polna luna: na katera tri znamenja bo še posebej vplivala?

Magazin 22. Apr 202410:48 0 komentarjev
rožnata polna luna
Foto: PROFIMEDIA

Nad nami bo kmalu zasijala polna luna. V sredo, 24. aprila, ob 1.48 zjutraj se bo popolnoma napolnila v znamenju strastnega škorpijona. Vpliv rožnate polne lune bodo najmočneje občutila tri astrološka znamenja. Preverite, katera.

Ko se na nebu z vsakim dnem bolj polni luna, lahko v sebi začutite napetosti in bolj intenzivna čustva. Aprilska polna luna se imenuje tudi rožnata polna luna. Luna seveda ne bo rožnate barve, ta poimenovanja namreč izvirajo iz poimenovanj ameriških staroselcev. Rožnata se imenuje po barvi cvetov rožnate plamenke (divjega floksa), ki zacveti prav v tem času.

Polna rožnata luna v škorpijonu bo na nebu zasijala 24. aprila, dosegla pa bo vrhunec ob 1.48 po našem času. Škorpijon, zodiakalno znamenje, ki združuje energije čustvene intimnosti, finančnih premikov in strategije, bo v središču pozornosti. Tokrat nas izziva, da se odpremo ranljivosti, ne da bi popolnoma zapustili svoje obrambne mehanizme. Pred nami je čas, ko se učimo plavati v morju življenja, ne da bi se potopili, piše portal StyleCaster.

To obdobje bo še posebej intenzivno za tri zodiakalna znamenja, ki bodo najmočneje občutila vpliv te rožnate polne lune.

Bik

Preobrazba bikov je na poti. Zahvaljujoč srečanju med Jupitrom in Uranom v vašem znamenju se vaš svet vrti na novi osi. Spreminjate se in sprejemate nove vidike sebe, ki so morda bili doslej skriti. Morda se počutite kot popotnik v lastnem življenju, ki raziskuje neznane teritorije lastne identitete.

Sedaj je čas, da razmislite o svojih odnosih. Ta polna luna osvetljuje vašo pot partnerskih odnosov. Morda boste opazili, da se nekateri odnosi ne prilegajo več vaši novi podobi ali vrednotam. To je priložnost, da prepoznate, kdo vam je resnično naklonjen in kdo ne deluje v vašem najboljšem interesu.

Če se soočate s konflikti, ne skrbite. Ta polna luna bo razjasnila napetosti in vam dala priložnost, da se s partnerji pogovorite ter skupaj poiščete rešitev, ki bo ustrezala vaši novi poti.

Lev

Čas je, da se pripravite na razcvet! Polna luna, ki se bo prebila skozi nočno nebo, vas lahko pripelje do napredovanj, priznanj in morda celo do spremembe smeri. Osredotočite se na svojo javno podobo in poklicno pot. Ta mogočna polna luna osvetljuje vaše dosežke in vas postavlja v središče pozornosti. Pričakujte priznanja in morda celo presenetljive spremembe v svojem življenju. Ta polna luna vas opozarja na to, kaj je zares pomembno za vašo kariero in kako tržite svoj uspeh. Vendar bodite pozorni na svoje odnose. Morda je čas, da pretehtate, ali ste svojo pozornost pravilno razporedili med delom in odnosi.

Škorpijon

V življenju škorpijona se trenutno dogaja nekaj zelo močnega. Nedavno ste doživeli poseben trenutek, ko sta se Jupiter in Uran srečala, kar je prineslo velike spremembe in pomembna razkritja o vašem osebnem razvoju. Kljub temu se še vedno spopadate z intenzivnimi spremembami in pomembnimi uvidi v svoje pretekle izkušnje in celo ovire.

S polno rožnato luno postajate glavni protagonist svoje lastne zgodbe. Imate moč, da prevzamete vajeti svojega življenja in ne čakate, da vas nekdo reši. Vaši odnosi so trenutno polni presenečenj in lahko se znajdete v situacijah, kjer ugotovite, da se na določene ljudi ne morete vedno zanesti.

Ta polna luna tvori kvadrat s Plutonom, ki predstavlja dom in družino. To lahko pomeni, da se morate spopasti s starimi vzorci iz otroštva, da bi se osvobodili tega, kar vas je držalo nazaj. Ta polna luna vam daje priložnost, da se osvobodite preteklosti in odkrijete svoj pravi jaz, ki ni obremenjen s pričakovanji, ki so jih drugi imeli do vas.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!