Prihaja snežna polna luna. Kako bo vplivala na vaše znamenje?

Magazin 03. Feb 202309:39
Polna luna
Profimedia

Polna luna bo nastopila v nedeljo, 5. februarja, ob 19.28, v znamenju leva. Snežna polna luna se imenuje, ker se pojavi v februarju, ki je običajno najbolj zasnežen mesec na severni polobli.

Čeprav obstaja globlja plat leva, bodo to polno luno bolj v ospredju površinske lastnosti tega ognjenega znamenja, kot je preprostost. Preprosto se vrnimo k temu, kar je zares pomembno, in opustimo vse, kar ni povezano s srcem. V tem času bo aktiven planet Uran, planet prebujanja in sprememb, kar lahko v nas prebudi občutek negotovosti.

Poglejmo, kako bo vplivala na posamezna astrološka znamenja:

Oven

Snežna polna luna prihaja za vas ravno ob pravem času, saj prinaša svež veter v vaše odnose. Ne le da ste lahko zdaj dodatno obkroženi z ljubeznijo, ampak lahko tudi okrepite svojo ustvarjalnost. Najverjetneje si boste v teh dneh izbrali hobi oz. določen način ustvarjalnega izražanja in se v njem izkazali. V tem obdobju bi se morali še posebej veseliti vseh priložnosti, ob katerih lahko osebno rastete.

Bik

Ta polna luna ima transformativno moč za vašo komunikacijo. Najverjetneje boste biki v teh dneh razmišljali tudi o spremembah v družini oz. o ustvarjanju nečesa na novo v svojem domu, potem ko ste nekaj zadnjih mesecev preživeli bolj v mirovanju ali niste imeli dovolj volje, da bi nekaj storili. Bodite v tej fazi kar se da odprtega duha.

Dvojčka

Kot najbolj družabno zračno znamenje lahko izkoristite priložnost tokratne polne lune za negovanje vezi s svojo družino. Verjetno boste veliko razmišljali o svoji primarni družini ter vaših odnosih z mamo, očetom in brati ali sestrami. Zdaj imate tudi dobre možnosti, da se zavežete določenemu projektu ali da spoznate nove prijatelje.

Rak

Ste čustveno vodno znamenje, ki se lahko v tej hladni lunini fazi popolnoma osredotoči nase. Razmislite globlje o tem, kdo ste in kam greste. Prav tako lahko zdaj izboljšate svoj finančni položaj. Morda optimizirate svoje vire prihodka oz. konstruktivno spremenite način svojega vedenja, ki vam bo omogočil učinkovitejše delo. Razmislite o tem, kakšen odnos do denarja ste podedovali po svoji družini.

Lev

Vaše fiksno ognjeno znamenje je pogosto kritizirano kot malce narcistično. Lev zagotovo ve, kako zavzeti prostor in med to polno luno lahko to storite brez opravičila. Prepustite se svoji živahni energiji. Prav tako lahko zdaj podrobneje pogledate, kaj vse se skriva v vaši podzavestni notranjosti. Morda je to negotovost in nekatere pasti uma, kot je dvom o sebi. Čas je, da razpadejo določene iluzije.

Devica

Vaše fiksno zemeljsko znamenje se mora zdaj veliko ukvarjati z notranjimi občutki. Lahko se osredotočite na soočenje z nekaterimi svojimi čustvi in se končno spopadete z njimi. Priporočljivo je, da se lotite kakšne tehnike sprostitve in umiritve ali se umaknete v naravo, da bi našli tisti prepotrebni duševni mir. Ko se boste pomirili, pa si vzemite čas za prijatelje.

Polna luna
Profimedia

Tehtnica

Kot tehtnica ste radi obkroženi z veliko prijatelji in družino. Ta polna luna pa vas bo morda opozorila na nekatera lažna prijateljstva, od katerih se bi bilo dobro distancirati. To ni podobno vaši naravi, ki želi vedno ugoditi vsem, a snežna luna vas lahko navdihne, da naredite korak v drugačno smer. Če se vam ne dogaja nič v vezi s tem, pa bo morda čas za predelovanje vašega odnosa z očetom.

Škorpijon

Vaše intenzivno vodno znamenje ima lahko veliko koristi od moči te hladne lune. Škorpijoni ste zdaj pozvani h komunikaciji z “višjim”, karkoli to za vas pomeni. Prav tako pa tudi h krepitvi vere, da lahko dosežete, kar ste si zadali. Snežna luna leta vam prinaša veliko sreče in vam obeta premike naprej. To je čas, ko lahko razmislite o svojih globokih vrednotah in etiki. Naredite ta čas nekaj dobrega za druge.

Strelec

Vaše znamenje se mora na to polno luno sprostiti. Čas je za počitek in pregled vašega načina delovanja ter višjih vrednot. Končno je prišel vaš čas, da razmislite o večjih spremembah, ki so se v zadnjem času zgodile v vašem življenju, in si malce oddahnete.

Kozorog

Vaših zadnjih šest mesecev ni bilo ravno lahkih. Številni kozorogi ste izčrpani, saj ste že kar nekaj časa trdo delali. Ob polni luni lahko končno zadihate, vendar le, če si boste vzeli tako potreben odmor. Posvetite dovolj časa tudi partnerju.

Vodnar

Vaše k prihodnosti usmerjeno zračno znamenje se lahko to snežno luno zateče k duhovnosti. Kaj za vas v tem obdobju življenja sploh pomeni “duhovno”? Na kateri način lahko v tem času okrepite ta del sebe? To je tudi čas, da se bolj povežete z najdražjimi in družino.

Ribi

Po nekaj burnih mesecih je vaše mirno vodno znamenje morda pridobilo določeno modrost, da lahko zdaj žanjete sadove svojega dela. To obdobje za vas pomeni tudi, da lahko začnete znova z neko globoko strastjo. Ne pozabite pa na prizemljevanje, saj vas hitro odnese v svetove iluzij.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar