Princ Ernst August Hanoverski poskrbel za nov škandal na monaškem dvoru

Magazin 27. Mar 202216:45 0 komentarjev
princesa Caroline, princ Ernst August Hanoverski
Profimedia

Mož monaške princese Caroline, princ Ernst August Hannoverski, je namreč vpleten v incident, ki se je zgodil v luksuznem hotelu, v katerem je bival.

Princesa Caroline (65) in princ Ernst August Hannovrski (69) sta se poročila leta 1999. Že dolgo nista več skupaj, čeprav se uradno še nista ločila. Princ je trenutno v zvezi s Claudio Stilianopoulos (49), špansko umetnico kiparko in aristokratinjo, s katero se zadnje čase ni več skrival.

princ Ernst August Hanoverski, Claudia Stilianopoulos
Profimedia

Znano pa je, da je princ Ernst Hannovrski zelo nagnjen k raznim škandalom in zapletom. In z leti se ni niti malo umiril, še več, poskrbel je za nov škandal, zaradi katerega so ga vrgli iz luksuznega hotela. Živel je namreč v razkošnem hotelu Palacio de los Duques Gran Melia v Madridu, kjer pa jim je prekipelo. Po prepiru z enim od hotelskih uslužbencem in fizičnem obračunu, ga je vodstvo hotela prosilo, naj pobere vse svoje stvari in takoj zapusti hotel.

Princ Ernst August Hanoverski
Profimedia

Princ ima z monaško princeso Caroline hčerko princeso Alexandro (22). Iz prvega zakona pa ima še dva sina, in sicer Christiana (36) ter Ernsta (38), ki je poročen s Perujko Alessandro de Ossmo. Zaradi sina se je tudi preselil v Španijo, da bi se zbližala. Pri reviji Hola pa so pred nekaj meseci razkrili, da ima Ernst razmerje s Claudio.

Vas zanima še več? Posledite našo Facebook stran N1 Magazin https://www.facebook.com/n1magazin.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!