Princ Harry si je Super Bowl ogledal v družbi sestrične, princese Eugenie

Magazin 16. Feb 202213:15
Princ Harry
Victoria Jones/Pool via REUTERS

Ameriški športni praznik Super Bowl je privabil kopico znanih obrazov, na tribunah stadiona v Los Angelesu pa je bilo mogoče opaziti tudi princa Harryja v družbi princese Eugenie.

Vse od selitve v Ameriko britanski princ Harry ni imel veliko obiskov z rodnega Otoka. Harry je kljub temu večkrat odpotoval domov in se srečal s sorodniki, precej blizu si je predvsem s sestrično, princeso Eugenio. Tako se je med enim od zadnjih obiskov na otoku ob pogrebu dedka princa Filipa ustavil tudi na posesti kraljice Elizabete II. Windsor, kjer sta v Frogmore Cottage bivala Eugenia in njen soprog Jack Brooksbank. Harry se je junija skupaj s princeso Eugenio in njeno družino tudi zadrževal v karanteni, medtem ko je obiskal Otok za odkritje kipa princese Diane.

Princesa se je sicer lani februarja razveselila tudi prvorojenca, tokrat pa je odpotovala čez lužo in se bratrancu pridružila na nedeljskem Super Bowlu, kjer so ju opazili v zasebni loži SoFi Stadiuma. Harryjeva soproga Meghan Markle si tekme ni ogledala, je pa njen mož, veliki športni navdušenec, tekmo z zanimanjem spremljal v živo. Fotografi so tako zabeležili vrsto fotografij, iz katerih je razvidno, da zavzeto spremlja tekmo, medtem ko mu princesa Eugenia nekaj zavzeto razlaga.

Princesa Eugenija je tako prva članica britanskega dvora, ki je obiskala Harryja, potem ko se je skupaj z Meghan Markle in sinčkom Archijem preselil v Kalifornijo.