Princ William in Kate na letošnji božični voščilnici v kavbojkah

Magazin 14. Dec 202214:12 0 komentarjev
Princ William, Kate Middleton
Profimedia

Princ William in Kate za letošnje praznike pošiljata sončne božične želje.

Kate Middleton in princ William sta razkrila nov portret svoje družine, na katerem so tudi njuni trije otroci, ki bo letos del njihove božične voščilnice. Na sliki je prikazanih pet družinskih članov, ki se držijo za roke in so vsi sproščeno oblečeni za sončni sprehod. Tako princ William kot princesa Kate nosita športne kavbojke, George, Charlotte in Louis pa vsi nosijo kratke hlače in superge. “Delim novo sliko družine za letošnjo božično voščilnico!” so pod posnetek zapisali na družbenih omrežjih.

Sladko fotografijo je posnel fotograf Matt Porteous v začetku tega leta v Norfolku. Družina veliko časa preživi v svojem podeželskem domu Anmer Hall, ki je del posestva kraljeve družine Sandringham, in tam naj bi se Kate počutila najbolj domače.

Lani se je kraljevi par tudi odločil za sončno fotografijo, ki je bila posneta med družinskimi počitnicami v Jordaniji. Država je za Kate pomembna, saj je kot otrok dve leti živela v Jordaniji, ko je njen oče delal za British Airways. Princ William je pred tem obiskal tudi Jordanijo v okviru svoje turneje po Bližnjem vzhodu leta 2018.

Za fotografijo leta 2019 je petčlanska družina pozirala v udobnih puloverjih na kozolcu pred velikim kupom hlodov v Anmer Hallu. Vsak ima velik nasmeh, vključno z zelo širokim nasmehom malega Louisa.

Kraljevi otroci bodo ta mesec verjetno praznovali božič v šoli. Kot piše na šolski spletni strani so “božični prazniki in priložnosti, ki jih prinašajo, so še bolj posebni za naše učence, saj vsak otrok nastopa na božičnem dogodku ob koncu semestra.”

Družina se pripravlja na prve božično-novoletne praznike po smrti kraljice Elizabete. Po tradiciji bo kraljeva družina božič preživela v Sandringhamu. Letos bo Kate gostila tudi svoj drugi letni koncert božičnih pesmi. Kralj Charles in Camilla naj bi se udeležila dogodka 15. decembra. “Letošnja koledniška služba je posvečena njenemu veličanstvu kraljici Elizabeti II. in vrednotam, ki jih je njeno veličanstvo izkazovalo v svojem življenju, vključno z dolžnostjo, empatijo, vero, služenjem, prijaznostjo, sočutjem in podporo drugim,” je Buckinghamska palača zapisala v sporočilu za javnost.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!