Princ William koraka po modnih stopinjah Kate Middleton

Magazin 22. Okt 202113:30 > 13:34
Zakonca Cambridge
Profimedia

Princ William sicer ni pretiran ljubitelj mode, njegove modne izbire pa so običajno precej klasično moške, a tokrat je bodoči kralj Velike Britanije naredil izjemo in navdušil. Pa ne zgolj zaradi ''bondovskega'' videza.

Že drži, da v družini Cambridge prestol modne kraljice pripada Kate Middleton, a očitno je vojvodinja dobila resno konkurenco. Kraljevi par se je minulo nedeljo v Londonu udeležil slavnostne podelitve okoljskih nagrad Earthshot 2021, kjer Kate in William nista zgolj navdušila s prisotnostjo, ampak tudi z dejstvom, da sta oba nosila že videni ali, morda bolje rečeno, reciklirani modni videz.

Kate si je tako za svečan dogodek, katerega soustanovitelj je prav njen mož William, nadela čudovito kreacijo Alexandra McQueena, ki jo je do zdaj oblekla že dvakrat, vojvoda Cambriški pa je navdušil v črnem puliju in že videnem žametnem suknjiču smaragdno zelene barve, pod katerega se je podpisala modna znamka Reiss, princu pa je po mnenju modnih kritikov dal pravi pridih tajnega agenta 007, Jamesa Bonda.

Čeprav ponovna raba oblačil za navadne smrtnike morda ni nič nenavadnega, je v zvezdniškem svetu dolgo veljalo nepisano pravilo, da se v izbrani obleki lahko pojavite zgolj enkrat. A prav Kate Middleton spada med prve zvezdniško-kraljevske pobudnice reciklaže modne garderobe, v enem izmed redkih intervjujev je namreč tudi sama potrdila, da oblačil nikoli ne zavrže po zgolj enkratnem nošenju.

Poglejte, kako sta na podelitvi najbolj zelenih nagrad Earthshot 2021 blestela princ William in Kate Middleton:

Zakonca Cambridge
Profimedia

Po varčnih modnih stopinjah svoje žene pa več kot očitno koraka tudi William, saj je tudi on ta dan ikonični suknjič nosil že drugič. Prvič ga je oblekel leta 2019, takrat pa je kritike pustil precej ravnodušne, saj ga je kombiniral s klasično belo srajco in črnim metuljčkom.

Princ William
Profimedia

Kate in William sta sicer velika zagovornika okoljevarstva, zato ne preseneča, da sta z ukrepi začela tudi v svojih garderobnih omarah, o čemer prav tako priča dejstvo, da je Kate v letu 2020 za svoje obleke zapravila slabih 120 tisoč evrov davkoplačevalskega denarja. V primerjavi s svojo svakinjo Meghan Markle, ki je v dveh letih kot članica kraljeve družine za obleke zapravila dober milijon britanskih funtov, je Kate torej na tisti bolj varčni strani.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje