Prisiljena je živeti z bivšim, a mu zato vsak dan odčita posebno lekcijo

Magazin 19. Apr 202405:11 0 komentarjev
Jordan Capitano, karma karaoke
Foto: Zajem zaslona/TIKTOK

Tiktokerka se bivšemu partnerju maščuje tako, da mu ob najbolj neprimernem času poje "karma karaoke". Iz tega pa je naredila posel.

Jordan Capitano iz Tampe na Floridi je julija lani s svojim partnerjem najela stanovanje in podpisala enoletno najemno pogodbo.

Skupaj sta bila osem let, vendar ga je kmalu po vselitvi v stanovanje zalotila, kako se prek spleta pogovarja z ženskami, z eno pa se je celo sestal. Zato sta se razšla – vsaj kot partnerja. Ne pa tudi kot sostanovalca.

Par, ki ima dveletnega sina, je namreč ugotovil, da bi ju predčasna prekinitev najemne pogodbe stala 10.000 dolarjev (okoli 9.400 evrov), poroča britanski Mirror. Zato sta se Jordan in njen neimenovani bivši odločila, da bosta še naprej živela skupaj, dokler se julija letos pogodba ne izteče.

28-letnica, ki priznava, da “ni najboljša” v petju, se je odločila, da se bo nezvestemu bivšemu maščevala tako, da mu bo ob najbolj neprimernih trenutkih pela serenade s pomočjo naprave za karaoke, ki jo je dobila v dar marca.

Jordan, ki se namerava izseliti 27. aprila, zadnjih 25 dni življenja s svojim bivšim dokumentira s posnetki, naslovljenimi kot “Karma karaoke” na TikToku. Posnetek, na katerem bivšega zbudi s pesmijo Carrie Underwood “Before He Cheats” (“Preden me prevara”, op. a.), je do zdaj zbral že več kot 5 milijonov ogledov.

@jordanraecb12 Replying to @𝔐𝔢𝔤𝔞𝔫|ℜ𝔳 𝔏𝔦𝔳𝔦𝔫𝔤🖤 16 days left living with my ex this is for all my scorned women who have been cheated on maybe next time hell think before he cheats! #beforehecheats #scornedwoman #livingwithmyex #singlemom #karaoke #karaoketiktok #goingthroughabreakup #stuckwithmyex ♬ original sound – TheTwerkingMom

“Če se iz tega ne bom šalila, bom jokala”

Jordan pravi, da vse skupaj nanjo deluje zdravilno, bivši pa njenih karma karaok ne sprejema z jezo, pač pa se o tem celo šalita.

“To je moje maščevanje. Ranil me je, zato ga bom zdaj jezila. Če se iz tega ne bom šalila, bom jokala,” pravi na enem od posnetkov. “On dobesedno nima pojma, kdaj bom to storila. Vedno je to ob neprimernem času. To je potegavščina. Vendar zaradi tega ni jezen. Lahko se šaliva o tem.”

Je pa iz tega naredila tudi dobičkonosen posel. “Zdaj mi ljudje plačujejo, da kličem njihove bivše in jim po telefonu prepevam karaoke, ne glede na to, ali se oglasijo ali ne. Mučim jih v glasovnih sporočilih s petjem pesmi, ki so jih zahtevali naročniki. Do zdaj sem zaslužila več kot 500 dolarjev (skoraj 470 evrov),” pravi Jordan.

Številni uporabniki so v komentarjih pohvalili Jordan za njene karma karaoke. Nekdo je komentiral: “To je serija, za katero nisem vedel, da jo čakam že vse življenje.” Neka uporabnica pa je napisala: “To sem delila s svojim možem kot opozorilo, če me bo kdaj prevaral.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!