Priyanka Chopra Jonas s tem trikom pripravi obraz na dolga snemanja

Magazin 22. Mar 202309:30
Priyanka Chopra
Profimedia

Igralka in manekenka Priyanka Chopra Jonas je znana po tem, da veliko časa posveča negi telesa, še posebej obraza, in na to je tudi zelo ponosna.

Igralka in manekenka Priyanka Chopra Jonas se od nekdaj zelo posvečaa negi svojega telesa, nedavno pa je v pogovoru za Harper’s Bazaar povedala, da že od malega ohranja svoje male rituale, s katerimi je odraščala in ji zares veliko pomenijo.

“Odrasla sem med ljudmi, ki so vedno zelo pazili, da so bili urejeni, in zdi se mi, da sem to preprosto vsrkala vase in danes ne znam drugače. Vzljubila sem te rituale negovanja same sebe, to je ta indijski pristop – ne glede na to, ali gre za nego lasišča, las ali česarkoli drugega,” je odkrila za omenjeno revijo ter dodala, da je njena babica do 94. leta ves čas uporabljala kokosovo olje, ki ga obožuje tudi sama.

Priyanka Chopra
Profimedia

Zvezdnica negi posveča veliko časa, obožuje pa maske za obraz, ki jih uporablja vsakodnevno in jih najraje hrani v hladilniku.

“Masko za področje okoli oči uporabim vedno, ko se pojavim pred kamerami. Naučila sem se, da jo je najbolje hraniti v hladilniku, nato pa jo takoj zjutraj uporabiti. Razlika bo očitna – v primerjavi s tem, da maske pred tem ne bi hranili v hladilniku,” je bila odkrita.

Seveda pa na snemanje nikoli ne gre, ne da bi uporabila stari trik, ki ji vedno odlično služi. “Pred snemanjem obraz vedno dobro shladim, preprosto ga potopim v posodo s hladno vodo, ki ji je dodanega nekaj ledu, in to vedno pomaga. Koža je videti napeta in sveža,” je bila navdušena.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.