Priyanka Chopra o hčerkinem boju: “Nisem vedela, ali ji bo uspelo”

Magazin 24. Jan 202309:15
Priyanka Chopra Jonas
Foto: Profimedia

Igralka Priyanka Chopra je osrednje ime britanske izdaje modne revije Vogue, skupaj z njo pa je del zgodbe tudi hčerkica Malti Marie.

40-letna nekdanja mis sveta, ki je zaslovela v Hollywoodu in Bollywoodu, krasi naslovnico februarske izdaje modne revije. 

Na eni izmed fotografij ji družbo dela tudi njena prvorojenka Malti Marie. Ponosna mamica pozira v obleki rdeče barve modne hiše Ferragamo, enoletna malčica pa je oblečena v ujemajočo se škrlatno žametno obleko znamke Kissy Kissy.

Malti je na posnetku obrnjena s hrbtom proč od fotografskega objektiva. Igralka in njen 10 let mlajši mož, glasbenik Nick Jonas, za zdaj nista razkrila dekličinega obraza na družbenih omrežjih in medijem.

Par je pozdravil prvega otroka januarja 2022, Malti se je rodila s pomočjo nadomestne matere. Zaradi veliko prezgodnjega prihoda na svet je dojenčica 100 dni preživela v bolnišnici, preden sta jo starša lahko varno pripeljala domov.

Chopra je za Vogue spregovorila o Maltinijem boju za preživetje. “Nisem vedela, ali ji bo uspelo ali ne,” je povedala uvodoma.

Komentirala je tudi negativne komentarje, kot je ta, da ji je otroka rodila nadomestna mati. Kot je najprej povedala, je postala odporna proti negativnim komentarjem, ko grę zanjo, ko gre za hčerko, pa je nekoliko drugače.

“Tako boleče je, ko govorijo o moji hčerki. Pustite jo na miru! Resnično sem zaščitniška do tega poglavja svojega življenja. Ker ne gre samo za moje življenje, ampak tudi za njeno. Vem, kakšen je bil občutek, ko sem držala njene majhne roke, ko so ji iskali žile. Torej ne, ne bo predmet govoric.”

Priyanka Chopra in član glasbene zasedbe Jonas Brothers sta se poročila leta 2018, večdnevno poročno slavje je potekalo v igralkini domovini – Indiji.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.