Priyanka Chopra s to modno kombinacijo vsem jemala dih

Magazin 16. Apr 202312:15
Priyanka Chopra
Profimedia

Igralka in manekenka Priyanka Chopra je še enkrat pokazala, da je njen modni okus zares nekaj posebnega.

Igralka iz serije Citadel Priyanka Chopra in njen mož Nick Jonas sta se nedavno udeležila odprtja kulturnega centra (NMACC) v Mumbaju v Indiji, kjer je Chopra nosila okrašeno obleko, ki je jemala dih.

Obleka je bila sestavljena iz delno prosojne obleke, ki je imela svilen zgornji del, na katerem so se bleščali dragulji, ki so popolnoma prekrili zgornji del, ob tem pa je obleko kombinirala z nekakšnim pomladnim plaščem, ki je bil sestavljen iz svilenih cvetlic, ki so ji krasile vrat in se potem razlivale čez njena ramena.

Priyanka Chopra
Profimedia

Zvezdnica je nosila zlate sandale s platformo, diamantne uhančke in ujemajočo se zapestnico z obeskom. Svoje temne lase je tokrat spela v elegantno pričesko, pri ličenju pa je dala več poudarka očem, ustnice pa obarvala v svoj značilni odtenek.

Med nedavnim gostovanjem v podkastu Daxa Sheparda, Armchair Expert, je zvezdnica Quantica iskreno spregovorila o prvem srečanju z Jonasom leta 2016 in tem, da sta čakala do maja leta 2018, ko sta šla na prvi uradni zmenek (čeprav sta se leta 2017 skupaj fotografirala na dogodku Met Gala). Prav tako je razkrila nekaj dejstev o svojih preteklih razmerjih.

Priyanka Chopra
Profimedia

“V odnosih sem nenehno delala iste napake. Bila sem s podobnimi fanti, ki so bili malce narcisoidni. Samo ugotoviti sem morala, kaj je v meni, da privabljam tak tip moških,” je dejala. “Vedno sem iskala nekoga, s katerim bi se lahko počutila ranljivo, ne da bi se zavedala, da moja ranljivost daje neverjetno moč mojemu partnerju.”

V nadaljevanju je dodala: “Imela sem čudovita razmerja in moji bivši so me oblikovali v tisto, kar sem takrat bila. Toda moje zadnje razmerje in tisto leto in pol, preden sem uradno spoznala svojega moža, sta mi dala zares največ jasnosti o tem, kaj potrebujem, ne pa, kaj želim.”

Danes je srečna v objemu slavnega glasbenika, pred časom pa sta svoj zakon kronala tudi s prihodom otroka.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.