Putinova ljubica naj bi se skrivala v odmaknjeni luksuzni koči v Evropi

Magazin 09. Mar 202207:32 > 08:18 3 komentarji
Alina Kabajeva
Profimedia

Če gre verjeti tujim medijem, se je ljubica Vladimirja Putina med trenutno krizo zatekla v Švico. Z Alino Kabajevo, sicer nekdanjo gimnastičarko, so odpotovali tudi njuni otroci.

O zasebnem življenju Vladimirja Putina ni znanega prav veliko. Po ločitvi od bivše soproge Ljudmile Škrebneve, s katero ima tudi dve odrasli hčerki, Marijo in Katarino, je zavetje našel v objemu nekdanje gimnastičarke Aline Kabajeve. Slednja naj bi po poročanju tujih medijev Putinu rodila kar štiri otroke, uradno le dva. Par naj bi skupaj imel 7-letni dvojčici, ki sta bili rojeni v švicarskem Luganu, poleg njiju naj bi imela še dva sina.

Otroci imajo vsi po vrsti švicarske potne liste, poroča Page Six, ki se sklicuje na lasten vir blizu ruskega predsednika. Prav slednji je mediju izdal tudi, da naj bi se Putinova družina v času vojne v Ukrajini tako skrivala v Švici, v zasebni in odmaknjeni luksuzni koči. Putinovo zasebno življenje je sicer skrito v tančico skrivnosti, saj 69-letnik vmešavanja v svojo intimo ne dovoljuje. Prav zato o njegovi ljubici, nekdanji gimnastičarki z vrsto odličij, ni znanega veliko.

Alina Kabajeva in Vladimir Putin
Profimedia

Dekle, ki si je svoj čas prislužilo naziv najbolj gibčne Rusinje, že vse od 2008 povezujejo s Putinom. Zgodbo je prvi objavil Moskovsky Korrespondent, a jo je Kremelj zanikal, kaj kmalu pa so časopis tudi ukinili. S tem pa niso izkoreninili govoric, ki po Rusiji in svetu krožijo še danes. Putin in Kabajeva naj bi se poročila na zasebnem poročnem slavju. Leta 2014 je Kabajeva postala direktorica provladnega medija National Media Group.

Ob konfliktu v Ukrajini je z otroki prebegnila v Švico, ki pa je v vojni stopila na stran Ukrajine. Tako je s koncem februarja zaprla vse bančne račune ruskih pomembnežev, vključno z zunanjim ministrom Sergejem Lavrovom in Vladimirjem Putinom. Ni znano, kako bodo sankcije vplivale na Kabajevo in njeno družino. Putin naj bi sicer imel svoje premoženje varno skrito, še poročajo tuji mediji.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje