Razburjena Adele oboževalcem: Izzivam vas, le poskusite vreči kaj vame

Magazin 07. Jul 202311:44 0 komentarjev
Adele
PROFIMEDIA

V zadnjem času so oboževalci na odre med nastopi znanih glasbenikov zmetali najrazličnejše, pogosto tudi neprimerne predmete. Ob tem je britanska pevka Adele med koncertom v Las Vegasu oboževalcem potožila, da ljudje pozabljajo koncertno etiko, in pozvala, naj ne mečejo stvari v glasbenike.

Po spletu je zakrožil posnetek, v katerem je Adele v svoje lasvegaško občinstvo s posebno pištolo izstrelila nekaj majic s svojo podobo in v šali zagrozila, da bo “ubila” tistega, ki bo vrgel kaj vanjo, poroča britanski BBC. “Ste opazili, kako ljudje, recimo, pozabljajo koncertno etiketo v zadnjih časih?” je potarnala Britanka in razburjeno dodala: “Izzivam vas, le poskusite vreči kaj vame!”

Zapestnice, telefoni in slaščice so le nekateri izmed predmetov, ki so v zadnjem času prileteli na odre znanih glasbenikov. Prejšnji mesec je ameriški zvezdnici Bebe Rexha med nastopom nekdo iz občinstva v glavo zalučal mobilni telefon. Pevka je zaradi dogodka pristala v bolnišnici in kjer so ji rano zašili. Na kasnejšem koncertu je iz previdnosti nosila zaščitna očala.

Na odru ameriške pevke Pink se je prejšnji mesec znašla vrečka s človeškim pepelom, britanskega pevca Harryja Stylesa pa je novembra v oko zadel bonbon. Podobno je doletelo ameriško country pevko Kelseo Ballerini, v katero je med nastopom priletela zapestnica, ameriški pop zvezdnici Avi Max pa je moški, ki se je med nastopom prebil na oder, primazal klofuto.

Predavateljica na Univerzi v Cardiffu Lucy Bennet, ki raziskuje odnos oboževalcev do svojih najljubših glasbenikov, pravi, da je na spremenjeno vedenje oboževalcev morda vplivala pandemija covida-19. “Takrat se nismo mogli fizično udeleževati koncertov,” je dodala.

Bennett meni, da nekateri mečejo predmete na oder v upanju, da jih zvezdniki opazijo, saj na družbenih omrežjih težje dobijo njihovo pozornost. “Če si v istem fizičnem prostoru kot oni in vanje nekaj vržeš, potem te bodo opazili,” je dodala.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!