Razkrita še ena zanimivost o vojvodinji Kate Middleton

Magazin 04. Jan 202213:45 0 komentarjev
Kate Middleton
Profimedia

Ko smo mislili, da o britanski vojvodinji Kate Middleton vemo že vse, je na dan prišla še ena zanimivost.

V življenju članov kraljeve družine je vedno kakšna podrobnost, ki je širna javnost še ne pozna, in tako je tudi preteklo življenje britanske vojvodinje Kate Middleton še vedno polno skritih zanimivosti, ki jih mediji počasi odkrivajo.

Nekateri, ki življenje Kate Middleton bolj podrobno spremljajo, verjetno vedo, da sta bila njena starša zaposlena v letalski industriji, njen oče je bil pilot, njena mama pa stevardesa.

Ko je bila Kate še otrok, se je družina zaradi narave dela tako preselila v Amman v Jordaniji, kjer so živeli dve leti in pol. Številni bi morda pričakovali, da je Kate bolj ali manj tipična Britanka, ki je večino življenja preživela v Londonu, pa vendarle ni čisto tako.

Kate tudi sicer ne skriva, da izjemno rada potuje, zato obožuje protokolarne obveznosti, ki jih imata s princem Williamom v tujini, ko ima priložnost spoznavati nove dežele in nove kulture, kjer se vedno tudi kaj novega nauči.

Zdaj so njena potovanja precej bolj načrtovana, manj je spontanih pobegov, saj z njo potuje številna varnostna služba in je organizacija potovanj včasih pravi izziv.

Po vsej verjetnosti bo Kate večino odraslega življenja preživela v Veliki Britaniji, saj bosta s princem Williamom nekoč sedla na britanski kraljevi prestol, in težko je verjeti, da bi se še kdaj ponovilo, da bi živela kjerkoli drugje kot na Otoku. Toda Kate ne skriva želje, da bi potovala še več, čeprav se obenem zaveda, da njena vloga tega za zdaj ne dopušča.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!