Rebel Wilson: “Bojim se in zagotovo nimam sina”

Magazin 05. Feb 202211:01 0 komentarjev
Rebel Wilson
Profimedia

Rebel Wilson je zaprosila za zaščito, saj naj bi jo moški nadlegoval že več mesecev.

Moški naj bi med drugim trdil, da imata z igralko sina. Njena odvetnica Susan Haber je vložila zahtevo za začasno prepoved približevanja, saj Rebel Wilson pravi, da moškega ni nikoli srečala. Moški naj bi igralki na dom v Los Angelesu poslal ročno napisano pismo, v katerem je navedel, da naj bi imela skupaj 20-letnega sina. V pismu tudi piše, da naj bi se leta 2001 spoznala v klubu. “Oba veva, kaj se je zgodilo po tem.”

V dokumentih, ki naj bi jih pridobil tabloid, piše, da je moški njunemu namišljenemu sinu poslal številna pisma in tudi veliko nenavadnih daril. 41-letna zvezdnica trdi, da je moški bloden in si je v glavi ustvaril izmišljeno razmerje, ki naj bi ga imela. Strah jo je za lastno varnost.

Sodnik je ugodil njeni prošnji in izdal začasno odredbo o prepovedi približevanja, kar pomeni, da se mora moški držati 100 metrov stran od nje in izogibati poskusom stika z njo.

Igralka nima otrok, o svojih težavah s plodnostjo je spregovorila že večkrat. Ko je lani prejela slabo novico, je na Instagramu pod fotografijo zapisala: “Danes sem prejela slabo novico, ki je nisem imela s kom deliti, toda nekomu jo moram zaupati. Vesolje deluje na skrivnostne načine in včasih nima vse smisla … a upam, da bo svetloba zasijala skozi vse temne oblake. Vse ženske, ki se borite z neplodnostjo, čutim vas.”

Že leta se Rebel namreč bori s sindromom policističnih jajčnikov, kar ji povzroča težave z neplodnostjo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!