Rebel Wilson širi pozitivno sporočilo o samopodobi in ”počitniških kilogramih”

Magazin 11. Jul 202216:00 0 komentarjev
Rebel Wilson
Profimedia

Ameriška igralka je v preteklih mesecih pogosto polnila naslovnice časopisov z neverjetno preobrazbo, po nedavnih počitnicah pa je svoje sledilcem razkrila skrivnost zadovoljnega življenjskega sloga – ravnotežje.

Ameriška igralka Rebel Wilson je že januarja 2020 na Instagramu oznanila, da bo leto v celoti posvetila zdravju in začela proces izgubljanja odvečnih kilogramov.

”Oblekla sem si športna oblačila in šla na sprehod, zdaj sedim na kavču, pijem vodo in se izogibam sladkarijam ter hitri hrani,” je takrat zapisala priljubljena igralka, ki je sodila še med peščico deklet v Hollywoodu, ki jih ni bilo strah odvečnih kilogramov. Zavoljo lastnega zdravja se je odločila za bolj vitalno telo in več kondicije, napredek pa so mediji vestno beležili in spremljali.

Jeseni 2020 je tako Rebel ponosno oznanila, da je izgubila kar 36 kilogramov, kar je bilo očitno tudi na fotografijah. Vse odtlej prisega na bolj zdrav življenjski slog, kar pa ne pomeni, da se nikoli ne pregreši.

“Vaša teža vas ne definira”

Na zadnjem dopustu je tako pridobila nekaj novih kilogramčkov, s čimer pa si ne kravžlja živcev. ”Opazila sem, da sem se med dopustom zredila za tri kilograme. Sem namreč v tem čudovitem all-inclusive resortu. Izgubila sem vso samokontrolo,” je igralka zapisala pod fotografijo v kopalkah in nadaljevala: ”Pa veste, kaj? Jutri lahko vstanem in se odpravim v telovadnico, pijem vodo in jem zdravo. In se imam rada.«

Rebel Wilson
Profimedia

Ob tem je sledilcem položila na srce, naj ne bodo tako strogi do samih sebe. Tudi sama pa se zaveda, kakšen je občutek krivde in nemoči po obilnem prenajedanju.

”Če ste taki kot jaz, se morate zavedati, da ste vredni več kot vaši kilogrami. Vaša teža vas ne definira. Potrudite se po najboljših močeh za zdrav življenjski slog in ne bodite prestrogi. Bodite najboljša različica samih sebe,” je še dodala simpatična igralka, ki si je privoščila dolg počitniški oddih v objemu boljše polovice.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!