Rebel Wilson o negativni plati svoje odločitve, da pride v formo

Magazin 16. Dec 202116:45
Rebel Wilson
Profimedia

Igralka Rebel Wilson, ki jo poznamo iz filmov Prava nota (Pitch Perfect), Razgibano življenje samskih (How to be Single) in Isn't It Romantic, se je v zadnjih dveh letih povsem osredotočila na svoje zdravje in fizično pripravljenost ter v nekaj mesecih dosegla in celo presegla zastavljeni cilj.

Leto 2020 je razglasila za leto zdravja – to je takrat na svojem Instagramu delila s svojimi oboževalci. Ena od razlogov sta bila diagnoza sindrom policističnih jajčnikov in dejstvo, da je bila hrana njeno pogosto sredstvo za tolažbo.

Rebel je za BBC povedala, da je bila na rdeči preprogi sicer vedno samozavestna, čeprav je bila obilnejša. “Toda globoko v sebi sem vedela, da nekatera moja prehranjevalna vedenja niso zdrava. V resnici nisem potrebovala banjice sladoleda vsak večer.”

Rebel Wilson
Profimedia

Celostni pristop

Prav tako je ugotovila, da mora k svojim prehranjevalnim navadam pristopiti celostno. Tako ji je že pred zaključkom leta 2020 uspelo izgubiti 27 in nekaj kilogramov ter doseči odlično formo, njena skrivnost pa naj bi bila predanost, kot je povedal njen trener Gunnar Peterson, fitnes trener, ki je v formo med drugim spravil družino Kardashian-Jenner, Jennifer Lopez, Sofio Vergara, Matthewa McConaughyja in Hugha Jackmana.

A medtem ko je Rebel pridno vztrajala pri svojem cilju za boljše zdravje, naj bi od svoje ekipe prejela precej negativne odzive, kot poroča revija Hello.

Rebel Wilson
Profimedia

Igralka je povedala, da je njeni hollywoodski menedžerji in agenti niso želeli razumeti, zakaj želi shujšati, češ da kot zabavno obilno dekle služi milijone.

Rebel je tudi poudarila, kako razočarana je nad filmsko industrijo in tudi javnostjo, ki jo pogosto bolj zanima njena teža kot njeno delo kot igralka. “Fascinantno je. Zakaj so ljudje tako obsedeni zlasti z ženskami in njihovim izgledom?”

“Leta 2019 so izšli štirje moji filmi, dva od teh sem producirala, eden, Jojo Rabbit, pa je bil nominiran za oskarja. Vendar mi je naslednje leto, ko nisem storila nič, razen tega, da sem shujšala, sledilo več medijev,” pa je povedala za Australia’s Daily Telegraph.

Rebel Wilson pa ni edina, ki se je zaradi teže in hujšanja znašla v središču pozornosti. V zadnjih nekaj mesecih je bila pod drobnogledom tudi pevka Adele – zaradi česar je tudi ona spregovorila o medijski obsedenosti in obsedenosti javnosti z njeno težo namesto z njenim talentom.