Recept: picete iz jajčevcev

Magazin 04. Avg 202204:00
Delite:
jajčevec
Foto: PROFIMEDIA

Okusna jed iz jajčevcev, ki se hitro pripravi.

Sestavine:

(za 1 osebo)

– 1 jajčevec

– 1 večji paradižnik

– 1 strok česna

– 5-6 listov sveže bazilike

– 50 g šunke

– mocarela, po okusu

– oljčno olje

– nariban parmezan

– sol

Priprava:

Jajčevec narežite na kolobarje, debele približno 1,5 centimetra. Položite jih na pekač in vsak kolobar premažite z malo oljčnega olja.

Vse sestavine za nadev narežite na kocke, dodajte sesekljan česen, posolite in po želji dodajte pekočo papriko.

Razporedite nadev po kolobarjih in posujte z naribanim parmezanom.

Pecite pri 200 stopinjah približno 15 minut.

Dober tek!

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar