Reese Witherspoon in Jennifer Aniston sta poustvarili sceno iz Prijateljev

Magazin 30. Avg 202213:30 0 komentarjev
Reese Witherspoon, Jennifer Aniston
Profimedia

Reese Witherspoon in Jennifer Aniston sta obudili spomine na čase, ko sta skupaj zaigrali v priljubljeni seriji Prijatelji.

Reese Witherspoon je na Instagramu delila posnetek, na katerem skupaj z Jennifer Aniston poustvarita delček scene iz 6. sezone, kjer je Reese zaigrala mlajšo sestro Rachel Green. Oboževalci uspešne serije so bili nad njuno poustvaritvijo navdušeni. Ob objavi je zapisala: “Ta vrstica me vsakič prevzame.” V videu omenjeni igralki gledata fotografijo, na kateri sta kot Jill in Rachel na snemanju Prijateljev, Jennifer pa jo vpraša: “Ali tukaj poveš vrstico, ki jo imaš tako rada?”

“To so, no, lahko bi rekli vrstice,” odgovori Reese. “Se spomniš svoje vrstice?” Razvidno je, da se je ne spomni, zato ji zvezdnica priskoči na pomoč in ji jo zašepeta, kar spodbudi nepozaben pogovor iz epizode The One Where Chandler Can’t Cry.

Skupaj sta zaigrali v le dveh epizodah, ponovno pa sta se povezali v seriji The Morning Show, ki je bila prvič predvajana novembra 2019, kjer nista sestri, je pa med njima vseeno nekaj rivalstva. V 1. sezoni se Alex Levy (Jennifer Aniston) bori, da bi obdržala svoje mesto vodilne voditeljice izmišljene jutranje informativne oddaje v New Yorku, da je ne bi zamenjala Bradley Jackson (Reese Witherspoon). Njuna soigralka Karen Pittman je pred kratkim razkrila delček dogajanja v 3. sezoni, ki vključuje novo korporativno osebnost po imenu Paul Marks, ki ga igra Jon Hamm, poroča The Wrap.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!