Retro superge, ki jih bodo to jesen nosile vse modne navdušenke

Magazin 06. Sep 202217:00
Superge
Profimedia

Manekenke in modna dekleta na Instagramu so izbrale nove hit superge letošnje prehodne sezone, ki slišijo na ime Samba!

Postale so eden od nujnih dodatkov za manekenke in modna dekleta, ki na prvo mesto postavljajo udobje. Superge adidas Samba se v zadnjih mesecih vračajo.

Adidas Samba, superge leta 2022

V tej sezoni se val klasičnih superg nadaljuje, in medtem ko smo se v preteklosti zaljubili v zgodovinske znamke, kot je Converse, je leto 2022 na vrsti še ena ikona. Govorimo o adidas Sambi, ki je v zadnjih mesecih postala ena najljubših modelov modnih profesionalcev in modnih vplivnic.

Adidas jih je lansiral leta 1950, od takrat pa so jih v preteklih letih večkrat predelali, začenši s prvo različico z gumijastim podplatom, črnim usnjenim zgornjim delom in tremi belimi črtami, nato pa obogateno s konicami iz semiša.

Tako v beli kot črni različici so v kombinaciji s krili, kavbojkami in osnovnimi kosi dodale športen pridih najrazličnejšim videzom modnih deklet, kot so Camille Charrière, Claire Rose in Lizzy Hadfield. Preporod, ki ni presenetljiv, če upoštevamo oživitev estetike 90. let, ki jo adidas Samba z ravnimi kavbojkami in minimalističnimi oblekami odlično predstavlja.

Hailey Bieber, Kendall Jenner, Kaia Gerber … Manekenke, ki prisegajo na te adidasove superge

Bella Hadid, Kendall Jenner, Kaia Gerber in Hailey Bieber, ki izpodbijajo slog ikon devetdesetih, kot so Kate Moss, Winona Ryder in Gwyneth Paltrow, množijo svoje modne uspehe. Od uličnega sloga do modne brvi so adidas Samba bolj priljubljene kot kdaj prej. Popoln odmerek svežine, ki je idealen za popestritev videza poleti in ob začetku novega šolskega leta, hkrati pa je še vedno osredotočen na udobje.

Kaia Gerber
Profimedia
Kendall Jenner
Profimedia

Torej, če iščete superge, ne pozabite, da je zdaj vintidž razpoloženje adidas Sambe bolj aktualno kot kdaj prej in da je njihova estetika popolna, da kavbojkam in oblačilom dajo novo življenje.

Bella Hadid
Profimedia
Hailey Bieber
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.