Rihanna bo otroka vzgajala daleč od oči javnosti

Magazin 02. Jun 202210:30 0 komentarjev
Rihanna
Simon Dawson/REUTERS

Potem ko se je izvedelo, da je pred nekaj tedni povila sinčka, je oboževalce presenetila nova pevkina odločitev.

Priljubljena pevka Rihanna je postala mamica. S partnerjem, A$AP Rockyjem, pa sta očitno sklenila, da njun sin, ki je na svet privekal pred nekaj tedni, ne bo odraščal v soju žarometov in nenehne pozornosti javnosti. Kot poroča Mirror, ga nameravata vzgajati tam, kjer je pevka tudi sama odraščala – na Barbadosu.

Po poročanju istega vira naj bi pevka še tri mesece ostala v Los Angelesu, potem pa se namerava skupaj s partnerjem in sinom preseliti v svoj rojstni kraj. Svojemu otroku naj bi namreč hotela omogočiti izkušnjo odraščanja, kakršno je imela tudi sama.

Če je verjeti poročanju tujih medijev, naj bi se Rihanna in A$AP Rocky nameravala tudi poročiti, in to prav na Barbadosu, saj tam živita tako njena kot njegova družina. O resnosti njenega načrta zgovorno priča tudi dejstvo, da je Rihanna že izbrala šolo, ki jo bo obiskoval njen sin.

Rihanna in ASAP Rocky
Profimedia

Čeprav njeno odraščanje na Barbadosu ni bilo nič kaj lahko – njen oče je bil alkoholik, odvisnež od mamil in nasilen do svoje družine –, ji tamkajšnji mir očitno pomeni več kot vso razkošje sveta znanih in slavnih. Njeno otroštvo je bilo težko, celo hrana na mizi je bila pravo razkošje. S pomočjo petja se ji je uspelo iztrgati iz brezna revščine in obupa. Zahvaljujoč svojim glasbenim uspehom, ima dovolj premoženja, da lahko svojemu otroku omogoči drugačno življenje, kot ga je živela sama.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!