Robert Golob na Twitterju? “Ma je parodija, mona”

Magazin 26. Apr. 202210:11 > 11:315 komentarjev
Delite:
Twitter Golob
Foto: N1

Na Twitterju se je pojavil parodični profil Roberta Goloba. Predsednik Gibanja Svoboda je sicer napovedal, da sam profila na tem družbenem omrežju ne bo imel, s čimer se je odzval na tvitanje aktualnega predsednika vlade Janeza Janše.

Robert Golob, predsednik Gibanja Svoboda, ki je na nedeljskih državnozborskih volitvah osvojilo kar 41 poslanskih mest, je v volilni kampanji dejal, da ne bo imel profila na družbenem omrežju Twitter, saj se želi tako izogniti “skušnjavi hitrih prstov”. Dodal je, da bo to “majhen korak za demokracijo, vendar verjamem, da velik za Slovenijo”.

Golobova napoved zbodla Janšo

S tem se je Golob odzval na tvitanje predsednika vlade Janeza Janše, ki s svojimi objavami večkrat razburi domačo in evropsko javnost. Janša je ob tem zapisal, da v realnem vladnem in evropskem svetu to ni mogoče. “Vsi predsedniki vlad in držav EU imajo Twitter račun. Biti brez na tem mestu je danes isto kot nekoč biti nepismen. Sicer pa tudi vzornik Janković pravi, da ne uporablja računalnika,” je na Twitterju zapisal predsednik SDS.

Twitter parodija

V zadnjih dneh se je na Twitterju pojavil profil @Drobertgolob, ki objavlja šaljive tvite. “Za ene elektrooligharh, za drughe kapo di banda. Slabš ku vrabec u roki. Premaghal Janeza,” piše v opisu profila, ki ima že 700 sledilcev in je med uporabniki tega družbenega omrežja s svojimi objavami požel veliko smeha.

Marjan Šarec, nekdanji predsednik vlade in predsednik LMŠ, ki se ji na tokratnih volitvah ni uspelo uvrstiti v državni zbor, je po volitvah na Twitterju čestital Gibanju Svoboda in stranki zaželel uspešno delo. To objavo je poobjavil parodičen profil Roberta Goloba in zapisal: “Hvala za vaše volilce, lol.”

Komentari

Vaš komentar