Ronaldo si je privoščil personalizirano uro, za katero je odštel bajno vsoto

Magazin 08. Apr 202213:30 0 komentarjev
Cristiano Ronaldo
Profimedia

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je velik ljubitelj luksuza in prestiža, prav tak pa je tudi njegov zadnji modni dodatek - edinstvena ura, izdelana po modelu Bugatti Chiron Tourbillon Baguette.

Cristiano Ronaldo je velik ljubitelj jeklenih konjičkov in ponosni lastnik prestižnega Bugattija Chirona. Ta je bil tako tudi povod za nakup nove ure, ki so jo posebej zanj izdelali pri butični blagovni znamki Jacob & Co.

Portugalec se je namreč zaljubil v različico prestižne ure Bugatti Chiron Tourbillon Baguette, katere vrednosti se gibljejo okrog 900 tisoč evrov. A Ronaldo si je zaželel še bolj edinstven primerek, unikatno različico pa so izdelali kar po željah nogometaša. Slednji si je zaželel, da bi se ura ujemala z njegovim Bugatti Chironom, katerega ponosni lastnik je. Nastala je dih jemajoča ura, ki ji je zaradi ekskluzivnosti nemogoče pripisati ceno. Edinstvena ura se bohoti z 232 belimi diamanti in 109 črnimi safirji, zaradi zahtevnosti obdelave pa sodi v sam vrh visoke urarske umetnosti.

Številčnica ure v širino meri 55 mm, v dolžino pa 20 mm, skupno pa se lahko pohvali s kar 21 karati dragih kamnov. Številčnica in sestavni deli kompleksnega mehanizma ure so v barvi šampanjca, ki ustvarja lep kontrast preostalim delom ure v temnejših odtenkih. Na številčnici ima napis CR7 – lastnikove inicialke in življenjsko število 7, s čimer se loči od standardnih različic modela. V uro je vdelana tudi miniaturna replika motorja W 16, s katerim se ponaša Bugatti Chiron, iz safirnega kristala. Ob pritisku na desno krono ure sprožite tudi odziv motorja. Urni mehanizem ima prav tako sistem za blaženje udarcev.

Pri butični blagovni znamki Jacob & Co so uresničili Ronaldove sanje, nogometaš pa je ob izročitvi ure kar sijal. Uro mu je osebno izročil sam ustanovitelj znamke Jacob Arabo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!