Rupert Grint bi v novih filmih o Harryju Potterju še igral Rona

Magazin 26. Dec 202115:14 0 komentarjev
Rupert Grint
Profimedia/HBO MAX

Triintridesetletni britanski igralec Rupert Grint pravi, da si lahko predstavlja, da bi svojo vlogo Rona Weasleyja iz filmov o Harryju Potterju odigral v novih projektih. Kot je povedal v pogovoru v oddaji Entertainment Tonight, se govori o morebitnih predelavah ali nadaljevanjih filmske serije

“Zaradi vsega, kar se dogaja, je bilo veliko govora o tem, da bi ponovno igral Rona. In počutim se, kot da sem jaz ta lik,” so besede 33-letnega igralca Ruperta Grinta, ki je v filmih o Harryju Potterjuupodobil njegovega najboljšega prijatelja Rona Weasleyja. Bil je gost v oddaji Entertainment Tonight.

“Mislim, da sem imel z njim sprva zelo nenavaden odnos, vendar se mi zdi, da je v njem veliko mene,” je dejal. Da bi zavrnil sodelovanje pri novem filmu, nima razloga, saj čuti potrebo, da zaščiti ta lik.

Dvajset let po tem, ko se je prvič pojavil kot Ron Weasley v filmu Harry Potter in kamen modrosti, bo Grinta skupaj z Danielom Radcliffom in Emmo Watson mogoče videti v posebni retrospektivni oddaji, ki bo na HBO Max na sporedu 1. januarja.

Radcliffe, Grint in Emma Watson so v osmih filmih o mladem čarovniku Harryju Potterju upodobili glavne junake Harryja, Rona in Hermiono. V retrospektivni oddaji Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (20. obletnica Harryja Potterja: Vrnitev na Bradavičarko) bodo v svežih, poglobljenih intervjujih spregovorili o svojih izkušnjah s snemanja, spominih in drugih podrobnostih.

Oboževalci se lahko nadejajo zelo čustvene oddaje, je Grint povedal za Entertainment Tonight. “Ti filmi so bili naše otroštvo. Odraščali smo na snemanjih, zato ima za nas izjemen pomen,” je povedal.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!