S polnim naročjem mladičkov se je Keanu Reeves razglasil za kralja kužkov

Magazin 20. Mar 202309:30
Keanu Reeves
Profimedia

Keanu Reeves je že tako zvezdniški kralj ljudskih src, posebno ženskih. S svojim prijaznim vedenjem in žalostnimi očmi se mu ne more nobena upreti. No, z naročjem mladih labradorcev, ki so plezali po zvezdniku, pa je postal še kralj mladičkov in ljubiteljev živali.

Keanu Reeves je kar sam sebe razglasil za kralja kužkov, ko se je soočil z Jimmyjem Fallonom v igri Pup Quiz v priljubljeni oddaji The Tonight Show. Igralec je v ameriški pogovorni oddaji nastopil pozno zvečer, da bi promoviral svoj novi film John Wick 4. Po klepetu z voditeljem Fallonom o težko pričakovanem akcijskem filmu je Keanu privolil v voditeljev izziv, da igra Pup Quiz, enostavno igro, kjer zmagovalec vsakega kroga dobi v naročje kužka za crkljanje. Keanu je igro začel in na prvo vprašanje – katera je edina vrsta plazilcev, ki izvira iz Irske – suvereno odgovoril: kuščar. Akcijski zvezdnik je dobil v naročje prvega ljubkega labradorskega kužka.

Fallon se je nato zmotil pri vprašanju – kar je pomenilo, da je Keanu dobil še enega kužka. Potem ko je pravilno odgovoril tudi na naslednje vprašanje, je Keanu kmalu držal tri kužke, ki so plezali po njem. Potem je prišel čas Double Puppardy – ko je Keanu vedel, da je dik-dik antilopa, je dobil dva mladička. Ko so plezali po njem in ga lizali po obrazu, je zavpil: “Kdo je kralj kužkov?” In občinstvo je vzklikalo in ploskalo.

Keanu Reeves
Profimedia

Fallonu se je uspelo dokopati do enega mladička, ko je eden od njih skočil iz Keanujevega naročja in se pognal do Fallonovega stola. V zadnjem krogu sta morala tako Keanu kot Fallon ugibati, koliko labradorcev je bilo uporabljenih pri snemanju filma Air Bud – Keanu je pravilno uganil, da šest. To pa je seveda pomenilo še več kužkov v njegovem naročju in naziv Kralj kužkov!

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.