Sanja Doležal pokazala, kje uživa v teh vročih dneh

Magazin 12. Jul 202210:15
Sanja Doležal
Goran Antley

Popularna pevka skupine Novi fosili, Sanja Doležal, že uživa na dopustu, ki pa ni tako zelo običajen, kot si ga številni morda predstavljajo.

Sanja Doležal, ki jo najbolj poznamo kot pevko popularne skupine Novi fosili, je med tednom v Zagrebu, vikende pa izjemno rada preživlja na Mrežnici, kjer ima vikend in kjer najde svoj mir ter se lahko nadiha svežega zraka in poveže z naravo.

V času, ko je še aktivno koncertirala s skupino Novi fosili, je še bolj potrebovala oddih, da se je lahko regenerirala po napornih koncertih, in že takrat je cenila naravo in vse, kar ponuja, ta stik pa še danes skrbno neguje.

Ko sta bila sin Luka in hčerka Lea še mlajša, je bila Mrežica idealno mesto za vikend pobeg, zdaj pa, ko je že nekaj časa vdova, tam preživlja vse več časa in uživa v svojem vrtu in vsem, kar narava ponuja.

Nedavno je s svojimi sledilci že delila fotografijo, kako zelo aktivna je na svojem dopustu, in zraven pripisala: “Drva so pripravljena za zimo, sivka cveti, vrt brsti … Zdaj pa je čas za kopanje.”

Številni ji zavidajo to oazo miru, Sanja pa ne skriva, da tam najde vse, kar potrebuje, da napolni svoje baterije in se pripravi na nove izzive, ki ji jih v življenju prav nikoli ne zmanjka.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.