Sanjski najemniški dom: vložila 1.700 evrov in hiši dala novo življenje

Magazin 14. Nov 202207:30 0 komentarjev
stanovanje
Profimedia

Marsikaj se da ustvariti z malo domišljije – veliko barvami in rožami! Emma je ustvarila svojo oazo veselja. Poglejte si to očarljivo hišo in morda dobite idejo tudi zase.

Polna svetlih, zabavnih barv, šarma in pozitivnosti je hiša, ki jo je preuredila Emma Parkes iz Shropshira v Angliji. V kmečko hišo se je preselila sama z otrokoma in jo spremenila v pravi sladki sanjski dom.

Emma Parkes se sicer ukvarja z izobraževanjem otrok s posebnimi potrebami, tokrat pa se je izkazala kot prava notranja oblikovalka. Skupaj z otrokoma, 18-letno hčerko Poppy in 8-letnim sinom Ralphom, se je preselila v hišo na obrobju vasice, ki ni imela posebne “duše”. Trisobni hiši je želela dati vzdušje doma v vintidž stilu, o katerem je sanjala, z veliko barvami in šarmom. Pri dekoraciji je uporabila rabljeno pohištvo in poslikane stenske poslikave ter večino dela opravila sama.

stanovanje stanovanje
Profimedia
stanovanje stanovanje
Profimedia
stanovanje stanovanje
Profimedia
vhodna vrata vhodna vrata
Profimedia
stanovanje stanovanje
Profimedia

Z dovoljenjem najemodajalca, ker je hiša najemniška, se je Emma lotila dela in najprej odstranila stare preproge, ki so skrivale rustikalne parkete, ki jih je nato prebarvala v belo. Z izbiro ženstvene in vznemirljive barvne palete je Emma v vsako sobo v domu prinesla barve in za prenovo porabila skupno 1.700 evrov.

jedilnica jedilnica
profimedia
stanovanje stanovanje
Profimedia
viseča mreža viseča mreža
profimedia
spalnica spalnica
profimedia
stanovanje stanovanje
Profimedia

“Ko smo se vselili, je bila celotna hiša bledo krem ​​barve, a strukturno zdrava. Želela sem vnesti boho barve in veliko rastlin po vsej hiši,” je Emma povedala za Jam Press. Prva soba, ki jo je uredila, je bila dnevna soba, za katero je odštela 900 evrov, in jo opremila z rabljenim retro pohištvom, na steno pa je nalepila zabavne pisane tapete.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!